Lectură de 2 minute

28 Mai 2021 - Știri și Noutăți

elefantFest: Ultimele două zile ale târgului de carte online sunt dedicate copiilor

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

În ultimele două zile de elefantFest, târgul de carte online care se desfășoară pe elefant.ro în perioada 24-30 mai, se vor desfășura mai mult de 20 de evenimente și activități culturale dedicate copiilor.

Ziua de sâmbătă va fi deschisă de Ioana Chicet Macoveiciuc, cu lansarea noii sale cărți „Vraja Ecranelor”. Ema și Eric, eroii cărților scrise de Prințesa Urbană dezvăluie momentele prin care trece Eric din cauza ecranelor.

Tot sâmbătă va avea loc și o sesiune de recomandări de lectură pentru copii între 0 și 6 ani, la care vor participa Laura Cosoi și Aylin Cadâr. În lectura Monicăi Davidescu va avea loc și o sesiune Ben Brooks de povești pentru copii care au curajul să fie altfel și tineri care au schimbat lumea.

Ziua de zâmbătă continuă cu un eveniment despre cum învață copiii despre natură la care va participa Vlad Cioflec, un biolog de la Asociația Parcul Natural Văcărești și cu lansarea cărții „Erus și Lumile Nevăzute”, a lui Alec Blenche.

Ziua de duminică începe cu un dialog între Ged Adamson și traducătoarea Ioana Văcărescu despre volumele „Douglas, ai nevoie de ochelari!” și „Douglas, ești un geniu!”. Cristina și Alex Donovici vor continua ziua de duminică cu „Poveștile Cristinei: Norișorul Roz și coșul cu dulciuri” și „Poveștile Prieteniei”.

30.000 de titluri în limba română

Adrian Majuru încheie ziua de duminică cu un dialog despre București - „Manual de explorare urbană pentru elevi”, desfășurat împreună cu Nadine Vlădescu.

Sesiuni de storytelling cu copii sunt organizate, de asemenea, în ultimele două zile ale elefantFest, de către British Council.

La standurile celor peste 50 de edituri, dintre cele mai importante din România, vor putea fi achiziționate peste 30.000 de titluri în limba română. Catalogul de carte în limba engleză va depăși și de această dată 600.000 de titluri. Editurile oferă totodată discounturi importante la zeci de mii de titluri, dar și cărți cu autograf.

Citeste si:
Primark dă startul campaniei masive de reduceri la hainele pentru copii
Primark dă startul campaniei masive de reduceri la hainele pentru copii

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  elefantFest: Ultimele două zile ale târgului de carte online sunt dedicate copiilor