Lectură de 2 minute

19 Mai 2020 - Știri și Noutăți

Elefant.ro va organiza târgul de carte elefantFest

Anca Olteanu

elefant.ro va organiza online, în perioada 27-31 mai 2020, elefantFest, un târg de carte la care așteaptă peste un milion de cititori din toată țara. 

Pasionații de lectură vor avea acces la peste 50.000 de titluri în limba română și peste 600.000 în limba engleză, multe noutăți, iar editurile participante vor oferi și ele multe surprize cititorilor. În cadrul evenimentului vor avea loc și lansări de carte.

Mai mult de 40 de edituri românești vor participa la târg, fiecare beneficiind gratuit de un stand digital, pe care îl vor amenaja după plac, în funcție de structura editorială și de stilul vizual specifice. 

Pentru cititori, târgul va avea o hartă a standurilor, un calendar oficial al lansărilor de carte, totul în mediul online. Pasionații de lectură vor putea achiziționa cărți cu autograf de la autorii preferați, într-o secțiune dedicată.

elefantFest va găzdui și un stand internațional de carte în limba engleză, editată de case celebre precum DK, Penguin Books sau Random House. 

Citeste si:
Elefant.ro a livrat peste 20 de milioane de cărți în cei 10 ani de la înființare

„Sperăm ca, prin acest târg, să oferim o gură de aer industriei de carte, editurilor, partenerii noștri de 10 ani, într-un moment în care nu există posibilitatea de a organiza sau participa la un eveniment tradițional, offline. Toate costurile cu organizarea acestui eveniment vor fi suportate de elefant.ro”, a declarat Sergiu Chircă, CEO elefant.ro.

elefant.ro este unul dintre cei mai mari retaileri online din România, oferind celor peste 2.000.000 de clienți o gamă extinsă de produse cu livrare prin curier, în punctele de livrare proprii din București și din țară, precum și prin partenerii la nivel național. Fondat în 2010, Elefant s-a extins și în afara țării deschizând o filiala la Chișinău, în Republica Moldova - magazinul online local elefant.md.
 

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Elefant.ro va organiza târgul de carte elefantFest