Lectură de un minut

20 Jul 2021 - Știri și Noutăți

Elefant.ro inaugurează un showroom în Brașov, în cadrul Centrului Comercial Magnolia

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Elefant.ro a inaugurat marți, 20 iulie, cel mai nou showroom al său, în Brașov, în cadrul Centrului Comercial Magnolia, din Str. Crișului nr 18, în urma unei investiții de 150.000 de euro.

Spațiul a fost amenajat pe o suprafață totală de 116 mp, iar bugetul total investit în noul showroom de ridică la 150.000 de euro.

Showroom-ul este destinat atât vânzării directe, cât și ridicării coletelor cu produsele comandate online. În spațiul amenajat pentru vânzări directe, există zona de beauty, unde clienții pot găsi în special parfumuri, cosmetice și accesorii vestimentare, dar și zona gifts dedicată celor care au nevoie rapid de un cadou, de unde pot achiziționa jucării, cărți sau vinuri.

„Deschiderea showroom-ului din Brașov este parte a strategiei elefant.ro de a-și extinde prezența fizică, dincolo de experiența online pe care clienții noștri o cunosc de mai bine de 11 ani. Prezența pe mai multe canale ne ajută totodată să venim mai rapid în întâmpinarea dorințelor clienților noștri și să simțim mai bine pulsul retailului local“, punctează Sergiu Chircă, director general la elefant.ro.

Primii 100 de clienți ai showroom-ului vor primi ca dar de bun venit o carte. Totodată, în ziua inaugurării, toți clienții din Brașov vor beneficia de 15% reducere la achizițiile din showroom.

elefant.ro este unul dintre cei mai mari retaileri online din Romania, oferind celor 3.000.000 de clienti o gama de produse cu livrare prin curier, în punctele de livrare proprii din București și din țară, precum și prin partenerii strategici la nivel național. Fondat în 2010, Elefant s-a extins și în afara țării deschizând o filială la Chișinău, în Republica Moldova - magazinul online local elefant.md.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Elefant.ro inaugurează un showroom în Brașov, în cadrul Centrului Comercial Magnolia