Lectură de un minut

28 Jan 2022 - Știri și Noutăți

Elefant Online sună clopoțelul la Bursa de Valori: obligațiunile intră la tranzacționare pe 1 februarie 2022

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Bursa de Valori București informează că marți, 1 februarie, intră la tranzacționare obligațiunile retailerului online Elefant, în valoare de 17,4 milioane de lei. Obligațiunile se vor tranzacționa pe Sistemul Multilateral de Tranzacționare sub simbolul bursier ELF26.

Listarea obligațiunilor se realizează în urmă derulării unui plasament privat în luna noiembrie 2021, plasament în cadrul căruia au fost emise obligațiuni corporative, negarantate, nominative, necondiționate, neconvertibile, denominate în lei către 122 de investitori.

Această este a două emisiune de obligațiuni a companiei Elefant Online listată la Bursă de Valori București. Prima a avut loc loc în anul 2018 și a constat în emisiunea a 76.514 obligațiuni cu o valoare nominală de 100 lei/obligațiune și o rată a dobânzii fixă de 9,00%/an. Obligațiunile au fost rambursate integral la termen la dată de 27 septembrie 2021.

În luna noiembrie, Elefant anunța că va lansa curând platforma Marketplace, care este finalizată din punct de vedere tehnic. Compania a cerut atunci majorarea capitalului social pentru a investi în dezvoltarea noului instrument ce va fi lansat pe piață.

elefant.ro este un retailer online din România. Fondat în 2010, Elefant s-a extins și în afara țării deschizând o filiala la Chișinău, în Republica Moldova - magazinul online local elefant.md.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Elefant Online sună clopoțelul la Bursa de Valori: obligațiunile intră la tranzacționare pe 1 februarie 2022