Lectură de un minut

08 Apr 2020 - Știri și Noutăți

Electrolux a donat mașini de spălat și uscătoare Spitalului Județean din Satu Mare

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Electrolux România a donat Spitalului Județean din Satu Mare două mașini de spălat și două uscătoare de rufe, pentru a veni în sprijinul spitalului și a personalului medical, în lupta împotriva răspândirii virusului Covid-19, anunță compania într-un comunicat de presă.

Aparatele electrocasnice vor fi utilizate pentru igienizarea hainelor și a uniformelor personalului medical din cadrul Spitalului Județean din Satu Mare, reducând astfel, riscul de contaminare cu virusul Covid-19 și venind în sprijinul medicilor în sporirea măsurilor de protecție necesare în acest context.

„În această perioadă, este vital să fim solidari și atenți la nevoile celor din jur și suntem conștienți că este și responsabilitatea noastră să ne implicăm în comunitate și să venim în sprijinul celor care au nevoie de ajutor. De aceea, am ales să donăm 4 mașini de spălat și uscătoare care să fie folosite de către personalul medical din Satu Mare, pentru igienizarea echipamentelor și hainelor, facilitând astfel, protecția lor în spital, dar și acasă, în cadrul familiei. Contribuția noastră este una firească, având în vedere că fabrica Electrolux din Satu Mare are o istorie de peste 100 de ani în România și a fost mereu responsabilă față de comunitatea locală “, a declarat Ferenc Szenpeteri, directorul interimar al fabricii Electrolux.

Electrolux a închis temporar fabrica de producție de la Satu Mare, unde lucrează 850 de angajați, după problemele apărute în lanțul de aprovizionare și închiderea magazinelor fizice de retail, pe fondul pandemiei de Covid-19.

Electrolux activează pe piața de electrocasnicelor de uz casnic, producând frigidere, mașini de spălat vase, mașini de spălat rufe, aragaze, aspiratoare, sisteme de aer condiționat și electrocasnice mici, sub mărcile Electrolux, AEG, Zanussi, Frigidaire și Electrolux Grand Cuisine.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Electrolux a donat mașini de spălat și uscătoare Spitalului Județean din Satu Mare