Lectură de un minut

11 Sep 2023 - Știri și Noutăți

Editura Litera lansează o colecție de lux: Cele mai importante romane semnate de Agatha Christie

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Editura Litera lansează colecția de lux Agatha Christie. Cele mai cunoscute romane polițiste și de mister vor fi reunite acum într-o ediție limitată.

Sursa foto: Unsplash

Calitatea grafică a volumelor și eleganța acestei colecții completează provocările intelectuale pe care celebra Agatha Christie le-a lansat pasionaților de literatură polițistă. Cititorii vor fi angrenați într-un carusel de mistere alături de personaje cunoscute în întreaga lume, de la Miss Marple la Hercule Poirot și la multe alte figuri cheie ale romanului de gen.

Volumele cult ale acestei colecții pot fi achiziționate prin abonament, opțiune disponibilă exclusiv pe site-ul Editurii Litera, cu o ofertă specială de abonare cu reducere, transport gratuit și cadouri exclusive ale colecției.

Grație acestei oferte speciale de abonare, cititorii pot avea primele două volume ale colecție (Crima din Orient Express și Moarte pe Nil) la prețul exclusiv de 49,98 lei, dacă se abonează până pe 22 septembrie, și 79,98 lei pentru următoarele luni, dacă se abonează din 23 septembrie.

Colecția este disponibilă și la chioșcurile de presă din țara începând cu data de 8 septembrie.

Editura Litera are o tradiție de 34 de ani în editarea de carte. Editura a editat circa 9000 de titluri, într-un tiraj total de peste 50 de milioane de exemplare. Acoperind practic toate domeniile de ficțiune și nonficțiune.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Editura Litera lansează o colecție de lux: Cele mai importante romane semnate de Agatha Christie