Lectură de un minut

25 Nov 2021 - Știri și Noutăți

Edenred desfășoară o campanie pentru micii comercianți locali: premii pentru plata cu cardul și redecorarea unității comerciale

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Edenred derulează campania „Vocea magazinelor de lângă tine” prin care susține micii comercianți locali. Beneficiarii cardurilor Edenred Ticket Restaurant pot cumpăra produse alimentare din locațiile partenere, plătind cu cardul lor de masă, contactless ori cu telefonul. Aceștia pot câștiga, prin tragere la sorți, premii săptămânale pe carduri cadou în valoare de 100 de lei și premiul cel mare, de 5.000 de lei, acordat la încheierea programului. Magazinul care înregistrează, în perioada campaniei, cele mai multe plăți cu carduri de masă va primi o redecorare în valoare de 10.000 de lei.

Campania naţională „Vocea magazinelor de lângă tine” are loc în perioada 8 noiembrie 2021 – 16 ianuarie 2022 și adresează peste 10.000 de magazine de cartier care comercializează alimente și acceptă plata cu Edenred Ticket Restaurant.

În prezent, în comerțul tradițional, sunt circa 60.000 de magazine, față de circa 150.000, la jumătatea anilor 90, potrivit unei cercetări Nielsen.

În prezent, valoarea nominală maximă a tichetului de masă este stabilită la 20,09 lei/zi lucrată. Peste 1,5 milioane de angajați utilizează soluţiile Edenred. Angajații au dreptul la tichete de masă indiferent dacă lucrează de acasă, în sistem hibrid sau merg la birou.

Edenred este o platformă de servicii şi plăţi. Edenred oferă soluţii de plată cu destinaţii specifice pentru alimentaţie (tichete de masă), flote auto şi mobilitate (soluţii multi-energy, mentenanţă, taxe de drum, parcări şi vouchere de transport), stimulente (vouchere şi carduri cadou, platforme dedicate angajaţilor) şi plăţi corporative (carduri de plată virtuale).

Grupul a gestionat un volum de afaceri de aproape 30 de miliarde de euro, în 2020, efectuat, în principal, prin aplicaţii mobile, platforme online şi carduri. Edenred este cotată la bursa de valori Euronext Paris.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Edenred desfășoară o campanie pentru micii comercianți locali: premii pentru plata cu cardul și redecorarea unității comerciale