Lectură de 3 minute

16 Mai 2024 - Știri și Noutăți

Dyson lansează un nou produs de curățare a pardoselilor fără aspirare. Când va fi disponibil în România

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Dyson dezvăluie cel mai nou produs pentru curățarea podelelor. Folosind cea mai recentă  tehnologie dezvoltată de companie, Dyson WashG1 e un aparat pentru igienizarea umedă a podelei, proiectat să folosească o combinație de metode: curățare cu apă, absorbție și extracție pentru a elimina reziduurile umede și uscate dintr-o singură mișcare, separând automat resturile de apa murdară pentru o întreținere cât mai ușoară. Datorită inovației concepute de inginerii companiei, Dyson WashG1 poate curăța suprafețe de până la 290m2 cu un rezervor de numai 1 litru. 
 

Sursa foto: Dyson

Două role acționate individual se rotesc în sensuri opuse, în timp ce o pompă cu impulsuri modulate distribuie apa uniform în 26 de puncte poziționate cu precizie, de-a lungul întregii lățimi a fiecărei role. Fiecare rolă este alcătuită dintr-o microfibră foarte absorbantă, cu 64.800 de filamente pe cm2. Această combinație de microfibră de înaltă densitate și aplicarea constantă a apei curate asigură absorbția lichidelor, în timp ce murdăria uscată, resturile și părul sunt atrase de milioane de filamente.

Prin poziționarea a două role în partea din față și din spate a aparatului, inginerii Dyson au obținut, de asemenea, un timp de staționare mai lung pe pete la fiecare trecere, pentru îndepărtarea rapidă și puternică a acestora.

Tehnologie de separare inovatoare pentru întreținere ușoară

Tehnologia unică de separare Dyson desparte resturile și apa murdară direct la sursă, pentru eliminarea igienică, fără atingere. Apa murdară este extrasă din role prin plăci de extracție durabile, în timp ce barele interioare secundare de perie din nailon îndepărtează murdăria și resturile de pe rolele din microfibră, aruncându-le direct într-o tavă detașabilă pentru resturi.

Tava pentru resturi a fost proiectată cu o plasă de 500 microni pentru a separa apa murdară de resturile mari. Alimentată de o pompă de extracție, apa murdară este colectată imediat într-un rezervor dedicat cu o capacitate de 0,8 litri, fără a permite resturilor mari să treacă prin mașină. Păstrarea murdăriei și a resturilor în capătul aparatului și a apei murdare într-un rezervor separat permite eliminarea ușoară și igienică a acestora.

Pentru a facilita și mai mult întreținerea pentru utilizatori, Dyson WashG1 a fost proiectat fără suprafețe interioare ascuțite sau cu striații, pentru a ajuta la reducerea murdăriei sau reziduurilor acumulate în interior. Ambele rezervoare de apă au fost proiectate cu deschideri mari pentru a permite întreținerea și curățarea ușoară. După utilizare, modul de auto-curățare clătește ambele role cu apă curată din abundență, pregătind întregul sistem pentru următoarea curățare.

Control personalizat al cantității de apă folosite pentru o finisare optimă a podelei

Dyson WashG1 a fost proiectat cu control al cantității de apă folosite în timpul utilizării, permițând utilizatorilor să selecteze nivelul necesar în funcție de tipul de reziduuri, pardoseală sau preferințele personale. Modurile scăzut, mediu și ridicat rulează continuu odată selectate, pentru a oferi niveluri de umezire adaptate. Fiecare mod are, de asemenea, trei setări suplimentare, pentru a permite proprietarilor să le regleze precis în funcție nevoile lor individuale de curățare.

Un buton separat pentru modul ”boost” curăță fiecare rolă cu cantitatea maximă de apă atunci când este acționat, pentru îndepărtarea murdăriei persistente și a petelor uscate.

Citeste si:
O nouă colecție DiKa: ce articole de îmbrăcăminte propune retailerul de fashion
O nouă colecție DiKa: ce articole de îmbrăcăminte propune retailerul de fashion

Manevrare ușoară și curățenie de la un capăt la altul

Rolele se întind pe întreaga lățime a capului de curățare pentru a permite curățarea de la un capăt la altul, chiar și la colțuri. Dyson WashG1 a fost proiectat cu două motoare care se află în fiecare rolă de microfibră, rotindu-se în direcții opuse. Pentru o manevrabilitate optimizată, inginerii Dyson au reglat precis fiecare motor pentru a se roti cu o viteză constantă, în conformitate cu modul de umezire al podelei selectat, permițând aparatului să alunece fără efort în timpul curățării. Adoptând tehnologia de la Dyson Omni-glide, rotilele oferă un echilibru suplimentar și suport pentru greutate, în timp ce înălțimea redusă a capului de curățare permite accesul ușor sub mobilier.

Dyson WashG1 va fi disponibil în România începând din vara anului 2024.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Dyson lansează un nou produs de curățare a pardoselilor fără aspirare. Când va fi disponibil în România