Dynamic Tools a deschis Big Store, cel mai mare showroom din tara

Publicat pe 1 August 2017 in Stiri si noutati

Compania Dynamic Tools a deschis in judetul Bistrita cel mai mare showroom din Romania. In zona de vanzare sunt expuse unelte si utilaje pentru agricultura, intretinerea spatiilor verzi, curatenie si constructii.

Centrul Big Store este localizat in Bistrita, la adresa str. Industriei nr. 8. Acesta are la intrarea principala o expozitie de tractoare si utilaje agricole puse la vanzare.

Complexul recent inaugurat de compania Dynamic Tools este dispus pe o suprafata de 1800 de metri patrati si are o zona de parcare (25 de locuri), spatii de expozitie a produselor (showroom de 830 de metri patrati), dar si zona de birouri si service (sase posturi de lucru pentru intretinere si reparatii).

Showroom-ul are la vanzare branduri cunoscute ale utilajelor profesionale cum ar fi AGT, BCS. De Walt, John Deere, Karcher, Honda, Sthil, Bosch, Makita, Viking, o gama variata de produse (motocoase, masini de frezat, masini de gaurit, freze de zapada, masini de maturat) pentru activitati tip hobby dintr-o ofera de peste 40 de producatori, dar si utilaje mari si accesorii pentru acestea.

Plata se poate face si in rate si se ofera garantie articolelor achizitionate.

Cu ocazia inaugurarii magazinului Big Store s-au aplicat reduceri, iar acestea raman valabile pana pe 11 august. Programul dupa care unitatea va functiona este:

- luni - vineri: 08:00 - 18:00

- sambata: 09:00 - 13:00

Deschiderea locatiei a asigurat 50 de noi locuri de munca.

Sursa foto: facebook Big Store


Mai multe despre

Unelte, Scule, Big store, Dynamic tools

Recomanda

Comentarii: Dynamic Tools a deschis Big Store, cel mai mare showroom din tara