Lectură de 2 minute

15 Mai 2020 - Știri și Noutăți

După donațiile de viziere, Rubin 2000 oferă reduceri de 30% la echipamentele comercializate

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Rubin 2000, companie ce deține brandul Pam Bijuterii și în același timp importator și distribuitor autorizat de echipamente laser Trotec și stampile Trodat în România, a decis să ofere reduceri partenerilor săi de business, cu scopul de a-și relansa businessurile și de a depăși situația dificilă generatp de pandemia de Covid-19.

În luna aprilie, Rubin 2000 a început să producă viziere de protecție și a lansat o campanie de donație prin care 50.000 de astfel de viziere au ajuns la spitale, clinici veterinare, cămine pentru bătrâni, centre de dializă, dar și la oameni obișnuiți care au avut nevoie de ele.

Vizierele produse de Rubin2000 sunt realizate din PVC Kristal, transparent, oferind o arie vizuală generoasă. Se pot utiliza cu soluții antibactieriene sau dezinfectanți fără efect de mătuire și pot fi folosite cu mască și ochelari de protecție fără efect de aburire.

Rubin 2000 vine acum în sprijinul partenerilor săi de business și oferă un discount de 30% la produsele Trodat, Trotec și Rowmark. Astfel producătorii din industria publicitară, cei care oferă servicii de gravură și producătorii de ștampile vor beneficia de această ofertă specială în luna mai, un demers de a reporni afacerile în această perioadă de încercare pentru toate business-urile.

“Toți partenerii Rubin 2000 abia așteaptă să își poată relua activitatea. Știm că este nevoie de ajutor și am dorit să venim în sprijinul partenerilor noștri cu o ofertă care să îi ajute în această perioadă dificilă. Astfel, pentru prima oară, oferim un discount însemnat la toate produsele Trodat, Trotec și Rowmark”, a declarat Florin Pantelimon, owner Rubin 2000.

Oferta va fi extinsă și către toți cei care au nevoie de astfel de produse și vor contacta Rubin 2000 în această lună.

Rubin 2000, companie ce anul acesta sărbătorește 20 de ani de activitate, este importator și distribuitor autorizat în Romania al echipamentelor de gravură, marcare și decupare laser Trotec, al ștampilelor Trodat și de materiale de prelucrare publicitare. Compania deține în același timp brandul și lanțul de magazine Pam Bijuterii.

Citeste si:
5 to go pregătește lansarea mai multor produse de snacking în retail
5 to go pregătește lansarea mai multor produse de snacking în retail
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  După donațiile de viziere, Rubin 2000 oferă reduceri de 30% la echipamentele comercializate