Lectură de 2 minute

04 Jul 2017 - Știri și Noutăți

Serviciul de cumparaturi online cora.ro a ajuns si la Bacau

Abonează-te pe  

Dupa implementarea serviciului in Cluj, Bacau si Constanta, aplicatia pentru cumparaturi online cora.ro a devenit valabila, din 3 iulie, si in Bacau. Locuitorii din judet vor avea posibilitatea sa achizitioneze produsele dorite si sa le primeasca acasa.

 

Magazinul online cora.ro poate fi o alternativa practica pentru persoanale plecate in straintate si care vor sa isi ajute familia ramasa in tara.

Thierry Destailleur, Directorul General al Cora Romania a declarat:Astazi, prin deschiderea cora.ro la Bacau, cora face un nou pas pentru consolidarea shopping-ului online. Spuneam ca ne vom concentra pe dezvoltarea acestui segment, care are un mare potential si in Romania. Bacau este un oras important pentru grupul nostru, suntem aici din 2012 si credem ca ne-am integrat frumos in comunitatea locala. Ma bucur ca suntem in grafic, nu ne oprim aici si ne dorim sa activam, in timp, acest serviciu in toate cele 11 magazine cora din tara.”

Livrarea comenzii se poate face la domicilu in contravaloarea sumei de 15 lei. Se acopera zonele din municipiul Bacau, dar si localitatile Nicolae Balcescu, Hemeius, Margineni, Sarata, Magura, Luizi Calugara, Letea Veche, Saucesti, Bogdan Voda. Pe site sunt puse la vanzare peste 30.000 de produse dintre care se poate alege - fructe, legume, articole pentru animale sau bebelusi, bauturi, produse de gatit, detergenti de igiena, intretinere si cosmetice de infrumusetare.

Deschiderea magazinului online cu livrare la domiciliu este o veste buna pentru bacauani, carora le suntem recunoscatori pentru obiceiul de a-si face cumparaturile la noi. Sigur ca ii vom intampina in continuare cu placere in magazin, iar pentru cei care au mai putin timp exista de-acum noul serviciu, care completeaza oferta noastra. Ma gandesc si la bacauanii care sunt plecati temporar din tara, unii au acasa parinti in varsta. Exista acum posibilitatea sa comande din Italia, din Spania sau de oriunde s-ar afla, produse cora, pe care noi le livram apoi familiei, acasa. Sunt sigur ca, in curand, cora.ro va fi o solutie pentru multi dintre clientii nostri”, a completat Catalin Ismana, directorul Cora Bacau.

Grupul Cora Romania este prezent pe piata nationala din 2003 si este parte din Louis Delhaize. In prezent are in portofoliu 11 hipermarketuri romanesti, iar din 2013 opereaza platforma pentru cumparaturi online prin care asigura livrare tip drive in tara.

Sursa fofo: pixabay.com, cora.ro

Citeste si:
Sameday lansează serviciul de retur la orice easybox. Cum funcționează
Sameday lansează serviciul de retur la orice easybox. Cum funcționează
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Serviciul de cumparaturi online cora.ro a ajuns si la Bacau