Lectură de 2 minute

27 Sep 2023 - Știri și Noutăți

DualStore țintește spre piața din Ucraina. Ce produse noi pune la bătaie retailerul

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

DualStore.ro, magazin online de telefoane și gadgeturi și producătorul trotinetelor și bicicletelor electrice iSEN, a lansat anul acesta o nouă categorie de produse: stații electrice portabile – baterii externe de mare capacitate – și panouri solare portabile. Categoria se adresează utilizatorilor cu nevoia crescută de mobilitate și țintește simultan, pe lângă piața din România și piața din Ucraina, unde furnizarea electricității este limitată.

Sursa foto: DualStore

Noua categorie de produse se adresează utilizatorilor cu nevoia crescută de mobilitate și țintește simultan, pe lângă piața din România și piața din Ucraina, unde furnizarea electricității este limitată

DualStore.ro listează stații de încărcare, panouri solare portabile și accesorii pentru acestea, de la 5 producători, începând din luna martie a acestui an. Categoria generează deja circa 5% din vânzările totale ale magazinului online.

Până la finalul anului viitor, DualStore.ro estimează o creștere cu aproximativ 30% a vânzărilor de stații electrice și panouri solare portabile.

Bateriile de capacitate 2000Wh sunt cele mai bine vândute produse din categorie, datorită raportului foarte bun preț/ calitate/ specificații.

Cele mai multe dintre produsele din această categorie, comercializate pe DualStore.ro, sunt ale brandului Oukitel, care oferă modele de stații electrice cu capacități între 500Wh și 16,384Kw (care oferă posibilitatea de alimentare la 220v a mașinii de spălat, a cuptorului microunde, laptopului, frigiderului, iluminat corespunzător, încărcare de la priză de 220V, priza auto etc.) și panouri solare de 200W și 400Wh.

Flagship-urile categoriei sunt stațiile portabile de încărcare electrică Oukitel P2001E (listată la prețul de 5.299 lei) și Oukitel Abearl P5000E (13.499 lei), datorită capacității mari oferite care facilitează posibilitatea de alimentare simultană a electrocasnicelor mari (precum mașină de spălat rufe, frigider etc.). Oukitel Abearl P5000E se evidențiază și datorită capacităților de încărcare rapidă și încărcare solară.

Lansat în 2007, la Baia Mare, DualStore.ro, magazin online de telefoane și gadgeturi și producătorul trotinetelor și bicicletelor electrice iSEN, a înregistrat anul trecut un business de peste 2 milioane de euro. Compania comercializează online diferite categorii de produse, de la telefoane mobile (smart, rezistente, clasice), camere auto de bord, gadget-uri, trotinete şi biciclete electrice, la tablete PC, laptop-uri, media playere cu Android, proiectoare, ceasuri smart, brățări fitness şi căști audio. În vara lui 2021, DualStore.ro a lansat brandul propriu, iSEN, sub care se regăsesc diferite produse: trotinete şi biciclete electrice, căști audio cu bluetooth, ceasuri smart, camere auto DVR şi alte gadget-uri.

Citeste si:
Bershka lansează cabinele de probă virtuale pentru a reduce returnările și a stimula vânzările online
Bershka lansează cabinele de probă virtuale pentru a reduce returnările și a stimula vânzările online

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  DualStore țintește spre piața din Ucraina. Ce produse noi pune la bătaie retailerul