Lectură de 3 minute

12 Jan 2023 - Știri și Noutăți

Du-ți businessul la următorul nivel cu peste 20 de conferințe la care te poți înscrie în 2023 pe IC Events

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Ți-am pregătit în platforma IC Events peste 20 de evenimente de business, care acoperă majoritatea industriilor din România. De la zona de retail, până la cea a serviciilor financiare, evenimentele găzduite de IC Events sunt gândite pentru a ajuta o plajă cât mai largă de manageri și antreprenori în a fi la curent cu ultimele trenduri și reglementări din industria în care activează.

Sursa foto: InternetCorp

Vezi Calendarul IC Events 2023 - bit.ly/3CqYWOD

Participă la evenimente - https://ic.events/explore-events.html

Regăsești mai jos evenimentele pregătite de unele dintre cele mai importante redacții din zona de business, publicații precum Wall-street.ro, start-up.ro, green.start-up.ro și futurebanking.ro.

Wall-Street.ro continuă și în 2023 seria evenimentelor de business, unele dintre ele cu o tradiție de peste un deceniu. Industrii precum e-commerce, real-estate, energie, healthcare, finanțe-bănci, agricultură sau retail sunt analizate de-a lungul anului în cadrul unor evenimente precum ecomTEAM, reConstruct, Energy R/Evolution, Financial Forum, Agricultura Viitorului sau retailArena. De asemenea, urmărim evoluția pieței muncii prin intermediul evenimentul HR 2.0, dar și strategia de CSR a companiilor din diverse industrii prin intermediul evenimentului CSR Growth. Tot Wall-Street.ro vă prezintă și a 8-a ediție a European Digital Commerce powered by VTEX, cu o ediție extraordinară - EDC Summit pe 4 mai 2023.

Dincolo de dezbaterea celor mai importante teme din aceste industrii, Wall-street.ro continuă să premieze excelența în business prin intermediul evenimentelor CEO’s Gala și Gala Wall-street.ro.

Intră pe IC Events AICI și alege-ți evenimentele la care vrei să participi în 2023.

Futurebanking.ro se pregătește să vă încânte cu o serie de evenimente experiențiale dedicate industriei financiare. Romania’s Fintech Map va prezenta harta fintech-urilor din ecosistemul local și oportunitățile acestora de a transforma România într-un punct cheie pe harta regională a fintech-urilor. Cu Digital Banking Scorecard veți avea ocazia să vedeți în premieră raportul evoluției băncilor de pe plan local, din perspectiva transformării digitale. La Gala Future Banking veți sărbători cele mai interesante inovații și pe cei care se află în spatele acestora. Iar la Future Banking Summit din 18-19 Sept 2023, cel mai mare eveniment regional dedicat industriei financiare, veți avea oportunitatea să vă întâlniți cu lideri cheie și inovatori din țară și din străinătate, să aflați despre tendințele din domeniu și să faceți schimb de idei și contacte valoroase.

Citeste si:
Răzvan Ghenu, Arggo: Ne confruntăm cu din ce în ce mai multe atacuri cibernetice
Răzvan Ghenu, Arggo: Ne confruntăm cu din ce în ce mai multe atacuri cibernetice

start-up.ro organizează în 2023 o serie de evenimente dedicate tehnologiei, antreprenoriatului și orașelor inteligente. Smart Future va aborda tematici precum AI, securitate cibernetică și Cloud, Startup Elites 2023 este tabăra de antreprenoriat care strânge 30 de tineri de viitor pentru un bootcamp intens de antreprenoriat, iar Big Ideas Club dorește să fie o serie de evenimente inspiraționale cu antreprenori și nu numai care să pună pe tapet idei mari propuse inclusiv de comunitate. De asemenea, start-up.ro este partener al evenimentului reConstruct, organizat de wall-street.ro, unde în ziua a doua va aborda tematica orașului viitorului, printr-un mix de tehnologie și sustenabilitate.

Pentru 2023, Retail.ro pregătește o serie de evenimente dedicate provocărilor și noutăților din industrie. La Retail Logistics and Digitalization vom analiza modul în care tradiționalul se îmbină cu inovația și noile tehnologii în logistică. Dedicat producătorilor, cu FMCG Balance in 2023: path to a smart consumption aflăm despre strategiile acestora, planurile de expansiune și cele mai presante impedimente ale momentului. Totodată, vom analiza și cum s-a schimbat comportamentul clienților la nivel național, dar și care sunt modalitățile prin care producătorii promovează un consum echilibrat. Nu în ultimul rând, Retail.ro încheie anul cu unul dintre cele mai cunoscute evenimente din piață, retailArena. Conferința vine și în 2023 cu două zile de discuții pe teme de actualitate. Zeci de speakeri, naționali și internaționali, dar și autorități se vor alătura ediției din 2023 pentru a dezbate provocări și perspective ale businessurilor din industrie.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Du-ți businessul la următorul nivel cu peste 20 de conferințe la care te poți înscrie în 2023 pe IC Events