Lectură de 2 minute

18 Mar 2024 - Știri și Noutăți

Douglas a dat stratul unui nou concept de frumusețe, Cabina SPA: cum funcționează aceasta și unde o găsim

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

DOUGLAS a lansat în România un nou concept, „DOUGLAS SPA, din dragoste pentru pielea ta”. Acesta s-a concretizat prin deschiderea de la 1 martie, la intrarea în magazinul DOUGLAS din București Mall (Calea Vitan 55-59), a Cabinei DOUGLAS SPA, un loc unde clienții DOUGLAS beneficiază de consultanță specializată și de ședințe de îngrijire a tenului, realizate de experți, cu produse de îngrijire de lux.

Sursa foto: Douglas România

Cum poți beneficia de sedințele de îngrijire ce au loc la CABINA DOUGLAS SPA?

Pasionații de cosmetice și îngrijire premium pot achiziționa online sau din locațiile DOUGLAS un card reîncărcabil, în valoare de 500 de lei. Ulterior, deținătorul unui asemenea card se poate programa în magazin sau la numărul de telefon 0758.232.572 pentru o sesiune de consultanță și îngrijire, susținută de experți în frumusețe, sesiune care se desfășoară în CABINA DOUGLAS SPA. Clienții își pot alege sesiunea de îngrijire preferată.

Fiecare client va primi informații despre programul Cabinei DOUGLAS SPA de la un consultant DOUGLAS. Ședințele de îngrijire, în cabina din București Mall sunt zilnice, până pe data de 30 aprilie 2024, în intervalul orar 14:00-20:00.

Expertul care susține sesiunea de îngrijire la CABINA SPA, recomandă în cadrul acesteia toate produsele de care tenul clientului are nevoie. Cei care beneficiază de ședințele de consultanță și de îngrijire la CABINA DOUGLAS SPA pot folosi cei 500 lei de pe cardul reîncărcabil pentru achiziționarea produselor de îngrijire potrivite din magazinul DOUGLAS. Termenul de valabilitate a cardului este de 14 zile de la data achiziției acestuia.

Programul CABINEI DOUGLAS SPA

Cabina DOUGLAS SPA va rămâne în București Mall până pe 30 aprilie. După această perioadă, va fi relocat, urmând să fie disponibilă în diverse centre comerciale din țară după cum urmează:

  • martie – aprilie – magazinul DOUGLAS București Mall (Calea Vitan 55-59);
  • mai – iunie – DOUGLAS Sun Plaza, București (Calea Văcărești nr. 391)​;
  • iulie – august - DOUGLAS City Park Mall, Constanța (Bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116C );
  • septembrie-octombrie- DOUGLAS Iulius Mall Timișoara (Piața Consiliul Europei nr. 2).

DOUGLAS Group, cu mărcile sale comerciale DOUGLAS, NOCIBÉ, parfumdreams și Niche Beauty, este o destinație de frumusețe premium omnichannel în Europa, având aproximativ 1.850 de magazine. În anul financiar 2022/23, Grupul DOUGLAS a generat vânzări (nete) de 4,1 miliarde de euro și a angajat aproximativ 18.000 de persoane în întreaga Europă

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Douglas a dat stratul unui nou concept de frumusețe, Cabina SPA: cum funcționează aceasta și unde o găsim