Lectură de un minut

22 Mai 2024 - Știri și Noutăți

Două românce au creat rochia de mireasă care poate fi purtată și cu alte ocazii. Cum arată aceasta

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Iulia și Emilia, două antreprenoare cu o viziune modernă asupra modei, lansează Zestal, un brand românesc care reimaginează portul tradițional românesc într-o manieră elegantă și contemporană. Colecția lor bridal, Perlá, depășește statutul clasic al rochiei de mireasă unice, oferind o gamă de piese deux-piece versatile, concepute pentru a fi purtate și reinterpretate în diverse ocazii dincolo de ziua nunții.
 

Sursa foto: Zestal/ Facebook

Perlá combină linii rafinate cu detalii delicate și materiale de cea mai înaltă calitate, creând o colecție care celebrează feminitatea modernă. Fiecare piesă, fie că este vorba de rochii, bluze sau pantaloni, este concepută cu atenție pentru a flata silueta feminină, oferind o varietate de opțiuni care se potrivesc diferitelor personalități și stiluri.

De la rochie de mireasă la ținute versatile

Mai mult decât o simplă colecție bridal, Perlá oferă o soluție durabilă și elegantă pentru femeile care doresc să depășească tradiția rochiei de mireasă unice. Piesele deux-piece din colecție pot fi purtate individual sau combinate cu alte piese din garderoba personală, creând ținute unice și versatile pentru diverse ocazii, de la evenimente elegante la petreceri lejere.

Ne-am dorit să creăm o colecție care să ofere femeilor mai mult decât o ținută pentru o singură zi. Perlá este o investiție în stil, o colecție de piese atemporale care pot fi purtate și re-interpretate în diverse ocazii. Ne dorim ca femeile să se simtă încrezătoare și frumoase în ținutele noastre, știind că fac o alegere durabilă și elegantă.

Iulia și Emilia, creatoarele Zestal

Zestal este un brand românesc de aproape un deceniu, fondat in 2014. Cu o pasiune pentru designul atemporal și materialele de cea mai înaltă calitate, Zestal creează piese unice care celebrează frumusețea naturală a femeii. Colecțiile Zestal se remarcă prin eleganța rafinată, detaliile delicate și versatilitatea pieselor. Zestal provine de la ZEST care înseamnă a doua piele, coajă, înveliș așa cum reprezintă hainele pe care le purtăm, sunt o a doua reprezentare a sinelui.

Citeste si:
EY Future Consumer Index: Retailerii își creează propriile rețele media pentru a-și fideliza consumatorii
EY Future Consumer Index: Retailerii își creează propriile rețele media pentru a-și fideliza consumatorii

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Două românce au creat rochia de mireasă care poate fi purtată și cu alte ocazii. Cum arată aceasta