Lectură de un minut

03 Oct 2014 - Știri și Noutăți

Doua noi magazine LEGO® se dechid In Bucuresti si Ploiesti

Doua noi magazine dedicate in totalitate brandului LEGO® se deschid la AFI Palace Cotroceni, in Bucuresti si la AFI Palace Ploiesti. Acestea e adauga deja celorlalte doua, deschise acum un an la Bucuresti (in centrul comercial Promenada), respectiv anul acesta in august, la Cluj (centrul comercial Polus), anunta compania intr-un comunicat.

Magazinele vor detine cea mai mare gama de produse LEGO, pornind de la 467 de tipuri de seturi de constructie perfecte pentru copii de la 1½-16 ani, pana la seturi de constructie LEGO de mai mare complexitate, cum ar fi Architecture si Mindstorms. In plus, si in aceste doua magazine se vor regasi, pe langa seturi de constructie, si obiecte exclusive Magazinelor Certificate LEGO personalizate cu logo-ul brandului: brelocuri, cani, solutii de organizare, accesorii pentru birou etc.

Designul fiecarui magazin este marca inregistrata LEGO. Pasionatii LEGO pot descoperi in fiecare dintre cele doua locatii spatii de joaca pentru cei mici, pot gasi cele mai noi produse lansate sau pot construi propria Minifigurina si o pot accesoriza, avand posibilitatea de a o cumpara la final.

"Suntem foarte mandri ca iubitorii LEGO din Romania se pot bucura de alte doua spatii dedicate in totalitate lumii LEGO. Designul magazinelor, produsele exclusive pe care le veti gasi aici si zonele de joaca vor oferi o experienta inedita, care sustine intocmai idealul brandului LEGO, si anume dezvoltarea creativitatii prin joaca", declara Dmitry Zavyalov, Country Manager LEGO Romania.

Printre surprizele pregatite pentru deschidere se numara 1000 de Minifigurine LEGO acordate primilor 1000 de cumparatori si evenimente de constructie care dureaza trei zile.

Citeste si:
SMYK All for Kids deschide un nou magazin și ajunge la o rețea de 20 de magazine

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Doua noi magazine LEGO® se dechid In Bucuresti si Ploiesti