Lectură de un minut

11 Dec 2023 - Știri și Noutăți

Dolce&Gabbana și Bialetti au lansat Moka Oro, o ediție limitată de cafetiere italienești 

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

DolceGabbana a lansat, în colaborare cu Bialetti, Moka Oro, o ediție limitată de cafetiere italienești. Acum, în ediția Dolce&Gabbana, acest aparat de cafea cu o capacitate pentru trei cești devine un tribut adus artizanatului, peisajelor și culorilor unice ale Siciliei.

Sursa foto: pixabay

Modelul Moka Express a devenit acum o piesă de colecție de design: o ediție limitată Moka Express de 3 cești, împodobită cu un mâner și un buton negru elegant, completat de bogăția aurului de 24 de carate, se arată pe site-ul producătorului.

Moka Express BIALETTI DOLCE&GABBANA evocă, prin motivul său decorativ inspirat de un imprimeu de foulard de arhivă, Carretto Siciliano: un element folcloric dintr-un loc al tradițiilor care a fost întotdeauna în centrul esteticii Dolce&Gabbana.

De asemenea, producătorul afirmă că orice discrepanțe în poziționarea motivelor decorative de pe recipient trebuie considerate caracteristici distinctive ale fiecărui Moka Express BIALETTI DOLCE&GABBANA în parte.

Este potrivit pentru utilizare pe plită electrică, pe gaz și pe plăci de gătit din vitroceramică. Potrivit numai pentru blaturi cu inducție atunci când este utilizat cu placa de inducție Bialetti.

Aparatul este realizat din aluminiu, material termoplastic și silicon.

Citeste si:
Topul mărcilor de modă cu cele mai mari vânzări în a doua parte a anului 2023
Topul mărcilor de modă cu cele mai mari vânzări în a doua parte a anului 2023

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Dolce&Gabbana și Bialetti au lansat Moka Oro, o ediție limitată de cafetiere italienești