Lectură de 2 minute

10 Jan 2019 - Știri și Noutăți

dm drogerie markt a incheiat 2018 cu 100 de magazine in Romania

Abonează-te pe  

Singurul lant de drogherie din Romania a deschis, in 13 decembrie, magazinul cu numarul 100 din Romania, la Ploiesti, astfel dm a incheiat anul cu un prag simbolic.

 

Prezent in majoritatea oraselor de peste 40.000 de locuitori din tara, dm drogerie markt este acum mai aproape ca niciodata de comunitatea formata in jurul sau, deschizand magazine in punctele cheie, accesibile tuturor cumparatorilor, pentru a se putea bucura de o experienta aparte, care le satisface nevoile in materie de beauty si wellness.

In ultimele 4 luni, dm drogerie markt a deschis magazine noi, in orase precum Slatina, Bucuresti, Arad, Oradea, Bacau, Baia Mare, Satu Mare, iar in 14 decembrie se deschide primul magazin dm din Ploiesti.

100 de drogherii in Romania, dintre care peste 30% in locatii cu vizibiltate stradala, reprezinta o implinire a misiunii de a fi cat mai aproape de clienti. Numai in ultimele trei luni am deschis 11 magazine - un record pana acum. Intentia noastra este de a deschide magazine cu o suprafata mai mare, astfel incat sa oferim si mai mult atmosfera specifica dm, cu care clientii nostri sunt familiarizati si in magazinele din afara tarii.
Pe langa aceasta performanta deosebita, inaugurarea centrului de distributie a fost realizata in mai putin de 6 luni de la prima caramida, mai exact in luna octombrie a acestui an, prin eforturile echipei din Romania, care s-a dovedit a fi cu adevarat dedicata acestui proiect. Valoarea de investitie a proiectului este de aproximativ 13 milioane de Euro si a fost realizata impreuna cu partenerul si dezvoltatorul nostru, compania CON-A.Toate aceste lucruri au fost posibile multumita clientilor nostri, tot mai fideli si numerosi, angajatilor bine pregatiti, care ofera cumparatorilor consilierea de care au nevoie si brand-urilor de calitate din toate gamele. Marcam acest moment important bucurandu-ne ca reusim sa fim din ce in ce mai aproape de comunitate, sa fim atenti la nevoile ei. Multumim pentru sustinere si pentru incredere!”, a spus Cristian Crisan, administrator dm drogerie markt Romania.
Compania dm drogerie markt a fost infiintata in 1973 in Germania, iar de atunci s-a extins, ajungand ca azi sa fie prezenta in 13 tari; in Romania, lantul de magazine este prezent de 11 ani, timp in care a evoluat constant, a creat peste 600 de locuri de munca si a deschis 100 de magazine.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  dm drogerie markt a incheiat 2018 cu 100 de magazine in Romania