Lectură de un minut

04 Apr 2024 - Știri și Noutăți

Distribuitorul PPD Global își extinde portofoliul cu Fever-Tree, mixere pentru prepararea cocktailurilor

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

PPD Global, unul dintre cei mai mari distribuitori locali de băuturi alcoolice premium, îşi extinde portofoliul cu mixerele Fever-Tree.

Sursa foto: PPD Global

Mixerele Fever-Tree sunt folosite în prepararea cocktailurilor, pot însoți servirea băuturilor alcoolice, dar pot fi savurate și individual.

PPD Global va distribui o mare varietate de arome Fever-Tree, printre care Ape Tonice, Ginger Beer, Ginger Ale și Pink Grapefruit Soda. Acestea vor fi disponibile în locații premium din On Trade, cum ar fi hoteluri, restaurante, baruri și cafenele. De asemenea, vor putea fi achiziționate și pentru consumul la domiciliu din anumite hipermarketuri, supermarketuri și magazine specializate.

Fever-Tree are acum distribuție în peste 75 de țări. Fondatorii companiei, Charles Rolls și Tim Warrillow, călătoresc frecvent în cele mai diverse locuri din lume pentru a se aproviziona cu ingrediente.

Prezent pe piața locală din 2007, PPD Global România este partenerul al celor mai mari producători de băuturi la nivel global, precum Diageo, Gruppo Campari, San Pellegrino, Monin, Proximo. Împreună cu partenerii săi, PPD Global România a construit un portofoliu impresionant de băuturi premium şi super premium. Printre acestea se numără mărci emblematice de băuturi, precum Johnnie Walker, J&B, Campari, Aperol, Tanqueray, Captain Morgan, Cinzano, Acqua Panna. PPD Global România face parte din grupul PPD Global, unul dintre cei mai mari distribuitori de băuturi alcoolice și non-alcoolice premium din Europa Centrală și de Sud-Est, cu peste 25 de ani de activitate în patru țări – Cipru, România, Croația și Slovenia.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Distribuitorul PPD Global își extinde portofoliul cu Fever-Tree, mixere pentru prepararea cocktailurilor