Lectură de un minut

02 Apr 2019 - Știri și Noutăți

Din aprilie, restaurantele KFC din Romania isi intampina clientii exclusiv cu paie din hartie

Abonează-te pe  

Sphera Franchise Group confirma introducerea paielor din hartie in toate restaurantele KFC din tara, compania renuntand definitiv la utilizarea paielor din plastic de unica folosinta si face, astfel, inca un pas in directia unui business sustenabil. 

Noile paie din hartie sunt produse din lemn provenit din paduri administrate in mod sustenabil. Mai mult, compania isi doreste sa incurajeze folosirea responsabila a plasticului de unica folosinta si in randul clientilor, acestia putand renunta la capacul de plastic asociat paharului de carton cu bautura racoritoare, daca iau masa in restaurant. In acest caz, si paiul din hartie poate deveni optional.

In continuare, compania va urma planul anuntat inca de la finele anului trecut, prin care anunta eliminarea paielor din plastic din toate restaurantele pe care le opereaza, pe parcursul anului 2019. Procesul de inlocuire a debutat cu unitatile KFC Romania, iar pana in decembrie 2019, toate restaurantele detinute de Sphera – in Romania si Moldova, Pizza Hut si Taco Bell – vor folosi exclusiv paie din hartie.
Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria de food service din Romania si detine companiile care opereaza in sistem de franciza brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery si Taco Bell. In Romania, lantul de restaurante KFC numara 76 de restaurante atat in Bucuresti, cat si in alte orase precum Timisoara, Arad, Botosani, Cluj-Napoca, Oradea, Suceava, Pitesti sau Brasov. De asemenea, KFC Romania opereaza doua restaurante la Chisinau, Republica Moldova si zece in Italia.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Din aprilie, restaurantele KFC din Romania isi intampina clientii exclusiv cu paie din hartie