Lectură de un minut

17 Mar 2022 - Știri și Noutăți

Dezvoltatorul proiectului rezidențial Cosmopolis pregătește investiții de 30 milioane de euro și vrea să deschidă un strip mall

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Ozan Tuncer devine noul CEO al Cosmopolis, un proiect rezidențial cu peste 14.000 de locuitori. El va prelua această funcție de la Ahmet Buyukhanli, care rămâne acționar principal Opus Land Development, dezvoltatorul Cosmopolis. În 2022, compania are alocate investiții de 30 milioane de euro și își propune construcția a cel puțin 500 de unități noi, alături de un nou strip mall și extinderea infrastructurii rutiere.

Ozan Tuncer este absolvent al Facultății de Economie. El și-a început cariera profesională în anul 2000 în Meteksan Sistem, o companie din grupul Bilkent Holding. În 2005 a fost numit director financiar al Meteksan România pentru prima activitate a grupului în străinătate. În 2009 s-a alăturat Synergy Construct, un antreprenor general din România, activ în proiecte rezidențiale, comerciale și industriale. A deținut funcția de Chief Financial Officer al Synergy până în 2012, când s-a alăturat Opus Land Development în calitate de CFO.

În 2022, Opus Land Development a alocat investiții de 30 milioane de euro și își propune construcția a cel puțin 500 de unități noi în Cosmopolis, atât apartamente cât și vile, alături de un nou strip mall, adică un centrul comercial situat într-o zonă centrală, și extinderea infrastructurii rutiere.

Proiectul rezidențial Cosmopolis, construit după 1989, va ajunge la finalul acestui an la peste 5.000 locuințe finalizate și o comunitate de peste 15.000 de locuitori, în urma unor investiții cumulate de peste 350 de milioane de euro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Dezvoltatorul proiectului rezidențial Cosmopolis pregătește investiții de 30 milioane de euro și vrea să deschidă un strip mall