Lectură de 3 minute

05 Mar 2024 - Știri și Noutăți

Designerii români, din nou în mall Vitan: ce articole de fashion găsim în centrul comercial

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Designers Boutique, proiectul dedicat ce susține designerii și brandurile made in RO, inițiat de București Mall-Vitan, îi aduce pe creatorii români din spatele brandurilor Laura Olaru și Aleksander Revas mai aproape de pasionații de fashion. 
 

Sursa foto: București Mall Vitan

Laura Olaru, brandul apărut din dragoste pentru genți, revine la Designers Boutique cu o colecție inedită de accesorii cu un design minimalist, dar cu o notă de extravaganță și piese statement în stil clasic și futurist în cele mai frumoase culori.

„Aștept cu nerăbdare reîntâlnirea cu comunitatea din București Mall-Vitan, pentru care am pregătit o prezentare în premieră a noii mele colecții. Totodată, genți în formă de bomboană, de stea sau în forme geometrice vor aduce culoare în pop-up-store-ul din centrul comercial. Vă invit cu drag să explorați Designers Boutique și să descoperiți frumusețea produselor românești”, a declarat Laura Olaru.

Cu un stil proaspăt și o viziune inovatoare, combinând forme, texturi și culori pentru a crea piese vestimentare deosebite, ce se remarcă prin eleganță și rafinament, brandul Aleksander Revas vine în luna martie la Designers Boutique să redefinească luxul prin împletirea elementelor de design atemporale cu cele mai înalte standarde de sustenabilitate.

Comunitatea de designeri români se bucură de mai bine de șase ani de un spațiu comercial dedicat pus la dispoziție de București Mall-Vitan. Aici, creatorii autohtoni pot să-și prezinte colecțiile și să beneficieze de interacțiunea directă cu publicul, într-o experiență completă de retail offline.

Povestea Designers Boutique se scrie, din 2018, cu pasiune și pricepere, în București Mall-Vitan, unde creațiile românești își găsesc loc în inima orașului și a celor care le poartă cu mândrie.

București Mall - Vitan este primul centru comercial modern din România, cu o istorie de 25 de ani. În prezent, mixul de branduri și de chiriaşi îşi menţine oferta inedită, iar București Mall - Vitan continuă să fie un trendsetter: aici se găsesc magazinele CALVIN KLEIN JEANS, MARC O’POLO, primul din România, Teilor Orange Concept, cel mai spațios magazin din București, dar şi restaurantul APERTO, cu un concept unic de restaurant à la carte’. Totodată, București Mall-Vitan este singura locație unde este prezent Cellini Boutique & Lounge, fiind prima alegere a brandului de a lansa conceptul său exclusivist. În plus, brandul de bijuterii DAAR, cu un portofoliu centrat în jurul pieselor cu diamante create în laborator, a ales să deschidă singurul magazin din capitală în București Mall-Vitan. Mai mult, magazinul MANGO din București Mall-Vitan este cel mai mare din România, cu colecții pentru femei, bărbați și copii, de la nou-născuți până la 14 ani. De asemenea, magazinul Douglas din centrul comercial este unul dintre cele mai mari din țară. Bebe Tei din București Mall-Vitan este magazinul pentru întreaga familie, cu o ofertă variată ce cuprinde peste 80.000 de produse din categoriile Dermato-cosmetice și Cosmetice, Îngrijire mama și bebe, Alimentație sănătoasă, Bio Tei, Puericultură mică și mare, Jucării.

Designers Boutique este un proiect unic ce susține designerii și brandurile românești, inițiat de București Mall-Vitan. Acesta a luat naștere în 2018 și pune la dispoziția antreprenorilor români, la început de drum sau nume deja cunoscute, din industria de fashion, beauty & deco, un pop-up store dedicat, în interiorul centrului comercial, în care aceștia își pot prezenta colecțiile, dar au, totodată, acces la o nouă comunitate și se pot întâlni cu experiența de retail offline. În fiecare lună, noi designeri români sunt prezenți sub cupola București Mall-Vitan, unde vin să-și întâlnească publicul și susținătorii brandurilor locale și a produselor „ made in Romania”. În cei peste șase ani de activitate, peste 200 de designeri locali au avut ocazia să își prezinte creațiile în centrul comercial București Mall-Vitan.

Citeste si:
Noi designeri români în București Mall-Vitan: ce articole locale găsim
Noi designeri români în București Mall-Vitan: ce articole locale găsim

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Designerii români, din nou în mall Vitan: ce articole de fashion găsim în centrul comercial