Lectură de 2 minute

16 Jul 2020 - Știri și Noutăți

Startup-ul DEPLIN, brand românesc din finala Free From Skincare 2020

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

DEPLIN, brandul românesc de cosmetice naturale realizate manual din ingrediente BIO, a ajuns în etapa finală a competiției internaționale Free From Skincare 2020, premiile oferite celor mai performante produse cosmetice naturale.

Produsul DEPLIN care s-a făcut remarcat la categoria ”Problem Skin” este unguentul realizat din plante medicinale macerate timp de 4 săptămâni în ulei de măsline BIO. Reparator, regenerant și calmant, Unguentul 11 plante ameliorează simptomele cauzate de psoriazis, dermatită, acnee, arsuri sau înțepături de insecte și este recomandat pentru a fi aplicat zilnic sau ori de câte ori este nevoie, pe pielea deteriorată, afectată de leziuni.

Ajuns în etapa finală a competiției, unguentul DEPLIN va fi analizat de un juriu format din experți în îngrijirea pielii, specialiști alergologi, editori și bloggeri de beauty, precum și reprezentanți ai brandurilor consacrate din industria cosmeticelor. Aceștia vor evalua calități precum gradul de inovație și de originalitate, formula cosmetică, identitatea vizuală a brandului sau raportul calitate-preț. Câștigătorii competiției vor fi anunțați la finalul lunii iulie.

Cred foarte mult în beneficiile acestui unguent care nu contenește să mă surprindă cu fiecare mărturie primită de la persoanele cărora le-a ameliorat sau vindecat diverse probleme ale pielii. Natura nu contenește să ne surprindă. Îmi doresc foarte mult ca Unguentul 11 plante să ajungă în cât mai multe familii, acesta putând fi folosit și de către copii. Tocmai de aceea, prețul este unul accesibil, raportat la calitatea ingredientelor și procesul laborios de fabricare manuală”, a declarat Gabriela Oprescu, fondatoarea DEPLIN.

Ajunse la a 9-a ediție în 2020, premiile anuale Free From Skin Care răsplătesc și încurajează producătorii de cosmetice naturale, lipsite de ingrediente recunoscute drept pericol pentru sănătate sau factor agravant al unor afecțiuni dermatologice preexistente, precum și de componente pe care consumatorii cu preocupări etice sau de mediu doresc să le evite. Free From Skin Care Awards fac parte dintr-o familie de premii care include Free From Food și Free From Eating Out Awards.

DEPLIN este un startup de cosmetice naturale fondat în 2019 de inginerul chimist Gabriela Orescu, în urma obținerii unei finanțări de 40.000 euro prin programul Start-up Plus.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Startup-ul DEPLIN, brand românesc din finala Free From Skincare 2020