Lectură de un minut

16 Jun 2021 - Știri și Noutăți

Depanero își accelerează strategia de digitalizare operațională prin platforma Aurachain

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Aurachain, platforma care susține companiile în digitalizarea operațională într-un timp scurt, a anunțat că Depanero își accelerează strategia de digitalizare prin platforma lor low-code. Platforma permite dezvoltarea de soluţii digitale pentru automatizarea proceselor de business, precum şi a aplicaţiilor tip smart contract, potrivit unui comunicat de presă.

Firma de service în domeniile electro-IT, electrocasnice mici și mari, tablete și telefoane mobile, continuă să integreze tehnologia low-code dezvoltată de Aurachain ca parte a strategiei de acces mai rapid la serviciile din portofoliul companiei.

Depanero face schimbări pentru serviciile oferite clienților

Depanero va integra sisteme precum SAP, API sau BI Tools prin aplicațiile dezvoltate pe platforma Aurachain și va automatiza o gamă de activități, precum generarea unui inventar de piese de schimb, a AWB-urilor pentru livrare sau a facturilor.

„Platforma Aurachain automatizează procese de business și sarcini de rutină, mari consumatoare de timp, ceea ce ne va permite să ne concentrăm mai bine pe activitățile cu adevărat importante, și anume îmbunătățirea experienței clienților și a relației cu partenerii și furnizorii”, a declarat Claudiu Florescu, Platforms Manager la Depanero.

În ce constă tehnologia low-code

Tehnologia low-code reduce costurile de dezvoltare și permite companiilor să își adapteze procesele la cerințele din domeniu. Noua tehnologie presupune un timp de introducere a datelor mult mai scurt, precum și facilitarea suportului tehnologic necesar pentru eventualele schimbări operaționale și pentru obiective noi.

De asemenea, prin paltforma low-code modificările pot fi făcute în termen de câteva zile.

Depanero acoperă toate județele țării și are aproximativ 300 de angajați. Compania oferă servicii de consultanță, diagnosticare și remediere rapidă a defecțiunilor, atât pentru produsele aflate în garanție, cât și pentru cele în post-garanție, pentru acestea din urmă oferind garanție la reparație. Firma de service oferă servicii de instalare la domiciliul clienților pentru: aparate de aer condiționat, centrale termice, aparate electrocasnice, echipamente audio-video.

Citeste si:
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Depanero își accelerează strategia de digitalizare operațională prin platforma Aurachain