Lectură de 2 minute

21 Sep 2023 - Știri și Noutăți

Depanero a obținut autorizația de prestare de servicii energetice de la ANRE. Ce echipamente va putea instala

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Depanero,  companie de service din România, extinde oferta de servicii în zona de mobilitate electrică și energie verde. Compania își diversifică astfel portofoliul de servicii în noi zone de business, disponibile atât clienților individuali, cât și celor corporate: montare stații de încărcare pentru mașini electrice, vânzare și montare sisteme fotovoltaice complete, montare pompe de căldură. 

Sursa foto: Depanero/ Facebook

În acest sens, Depanero a obținut de la ANRE (Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei) autorizația de prestare de servicii energetice, atât pentru companie, cât și pentru inginerii care vor asigura aceste servicii. De asemenea, compania este instalator validat de Administrația Fondului pentru Mediu în programul Casa Verde Fotovoltaice privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională.

Depanero asigură servicii de instalare sisteme fotovoltaice on-grid/off-grid, monofazic/trifazic, cu 3 ani garanție pentru manoperă și 20 de ani garanție pentru panourile solare. Pachetul include și dosarul de prosumator, întocmit de specialiștii companiei. Comanda se poate plasa pe www.depanero.ro, iar după plasarea acesteia, clientul va fi contactat în maxim 30 de zile, pentru a oferi mai multe informații necesare pentru etapa de proiectare și pentru întocmirea dosarului de prosumator.

De asemenea, Depanero oferă soluții complete și autorizate pentru instalarea stațiilor de încărcare electrică și a pompelor de căldură, având parteneriate solide cu jucători importanți din piață, astfel încât clientul să poată beneficia de o soluție tehnică perfect adaptată nevoilor sale.

Depanero, cunoscută până în prezent ca cea mai mare firmă de service din România în domeniile electro-IT, electrocasnice mici și mari, telecomunicații, și-a diversificat serviciile în ultimii ani atât pentru consumatorii finali, cât și pentru clienții corporate, la nivel național. Astfel, pe lângă servicii de consultanță, diagnosticare și remediere rapidă a defecțiunilor, atât pentru produsele aflate în garanție, cât și pentru cele în post-garanție, Depanero oferă și servicii de instalare pentru aparate de aer condiționat, centrale termice, aparate electrocasnice, echipamente audio-video. Compania și-a consolidat oferta pentru segmentul corporate, prin dezvoltarea unui departament dedicat de proiecte B2B și servicii de mentenanță. Recent, portofoliul a fost extins cu servicii în zona de mobilitate electrică – montaj stații de încărcare – și energie verde – montaj pompe de căldură și sisteme fotovoltaice. Compania Depanero are o prezență la nivel național, atât cu angajați proprii, cât și cu o rețea importantă de parteneri, acoperind toate județele țării. Cei aproximativ 300 de angajați ai companiei au mii de ore de experiență și pregătire profesională, precum și mii de ore de relații cu clienții.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Depanero a obținut autorizația de prestare de servicii energetice de la ANRE. Ce echipamente va putea instala