Lectură de 2 minute

30 Jun 2021 - Știri și Noutăți

Turcii de la DeFacto deschid un magazin în Iulius Timișoara și vor să ajungă la 10 unități în România

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Brandul turcesc DeFacto a inaugurat primul său magazin din regiunea de vest a țării, în Iulius Town Timișoara și propune articole vestimentare, încălțăminte și accesorii. Compania vrea să aibă, în România, peste zece magazine.

DeFacto a inaugurat primul său magazin din Timișoara la parterul Iulius Mall din cadrul ansamblului mixed-use Iulius Town. Noua locație, cu o suprafață de 1.130 mp, propune articole vestimentare destinate atât femeilor și bărbaților, cât și copiilor.

Oferta este completată de articole de încălțăminte casual și sport, dar și de accesorii.

„Noi, la DeFacto, credem că moda trebuie să fie accesibilă pentru toată lumea, iar România a fost dintotdeauna o piață atractivă. Până acum, avem aici 3 magazine și urmărim să ajungem în curând la peste 10 magazine. Am mai făcut un pas în această direcție și ne bucurăm să fim prezenți în Iulius Mall Timișoara și să ajungem la clienții noștri din acest oraș, pentru a le putea împărtăși experiența DeFacto“, a spus Mert Kozbe, International Expansion Manager DeFacto.

Noul magazin prezintă cel mai recent concept DeFacto de design, cu o estetică modernă și simplă.

„DeFacto este un brand relativ nou pentru România, al doilea ca mărime în Turcia, care însă a reușit deja să se impună pe piață printr-o strategie ambițioasă de dezvoltare. Prin magazinul recent inaugurat în Iulius Town, și Timișoara este de acum pe harta DeFacto, cu o ofertă fresh pentru toate tipologiile de clienți”, a spus Oana Diaconescu, Head of Leasing IULIUS.

Citeste si:
Altex își extinde rețeaua și deschide un nou magazin în Pitești
Altex își extinde rețeaua și deschide un nou magazin în Pitești

Brandul DeFacto a fost fondat în 2005, la Istanbul. În prezent, rețeaua internațională cuprinde peste 500 de magazine în mai mult de 90 de țări din toată lumea.

Iulius Town este un amplu proiect de regenerare urbană, ce include funcțiuni de retail, office și entertainment. Spațiul are 102.000 mp și peste 450 de magazine.

Conceptul mixt al Iulius Town Timișoara reunește: multiplex cinema cu 12 săli, inclusiv conceptul VIP, un centru de health & fitness - World Class, grădiniță și școală, birouri notariale, clinici medicale, reprezentanţe bancare, agenţii de turism, locuri de relaxare şi socializare, dar și centre de relații cu publicul ale instituțiilor statului.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Turcii de la DeFacto deschid un magazin în Iulius Timișoara și vor să ajungă la 10 unități în România