Lectură de 2 minute

07 Apr 2021 - Știri și Noutăți

Dedeman investește 11,5 milioane de euro în primul magazin inaugurat anul acesta, în Sfântu Gheorghe

Anca Olteanu

Dedeman, companie care activează în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, cu capital integral românesc, deschide vineri, 9 aprilie, un nou magazin în orașul Sfântu Gheorghe, ajungând la un total de 55.

Magazinul este situat pe Strada Lunca Oltului, pe un teren cu o suprafață totală de peste 21.500 mp și face parte din complexul comercial Sepsi Value Center. Valoarea investiției se ridică la suma de 11,5 milioane de euro.

Dedeman Sfântu Gheorghe are o suprafață construită de aproximativ 9.500 mp, 950 dintre aceștia fiind destinați serei cu pergolă în care sunt expuse plantele, articolele de grădină și cele pentru activitățile în aer liber.

Zona de exterior este amenajată cu spații verzi și cu 210 locuri de parcare. Tot aici, clienții vor avea la dispoziție și o stație dublă pentru încărcarea autoturismelor electrice.

Dedeman Sfântu Gheorghe angajează 140 de persoane. Noii angajați au urmat programe de pregătire specifice funcției.

Citeste si:
Asociația Sută la Sută Românesc a lansat un program de educație nutritivă pentru adolescenți. Campania, susținută de Mondelēz

55 de magazine Dedeman

“Suntem bucuroși că începând de acum vom fi prezenți și în județul Covasna, mai aproape de clienții noștri din această zonă a țării. Totodată, suntem mândri că odată cu această inaugurare, atingem încă un obiectiv foarte important: 55 de magazine Dedeman. Privind în urmă, ni se pare că am parcurs până aici o călătorie fantastică. Acest magazin este o dovadă în plus că, în ciuda neprevăzutului sau a provocărilor întâmpinate, munca alături de o echipă dedicată este întotdeauna încununată de succes și reușite”, a declarat Dragoș Pavăl, președintele companiei Dedeman.

Magazinul a fost prevăzut cu un showroom de mobilă de 580 mp și cu unul dedicat mobilierului de baie și gamei de gresie și faianță. Cel din urmă se desfășoară pe o suprafață de 600 mp.

Panouri solare pe acoperiș

Dedeman Sfântu Gheorghe se alătură celorlalte 38 de magazine Dedeman ale căror acoperișuri sunt prevăzute cu panouri solare. În momentul în care vor fi puse în funcțiune, acestea vor putea produce energie electrică destinată exclusiv autoconsumului.

Dedeman Sfântu Gheorghe este primul magazin inaugurat de companie în 2021. Odată cu acesta, Dedeman devine prezent într-un nou județ al țării.

Citeste si:
Retailerul online de modă Asos anunță rezultate surprinzătoare în contextul pandemiei: creștere de 2,3 mld. de euro în ultimele șase luni

Următorul magazin Dedeman care își va deschide porțile anul acesta va fi cel din Ploiești – Blejoi.

Dedeman este afacerea începută în 1992, de frații Pavăl. Dedeman are 55 de magazine, 5 centre logistice, parc auto propriu, o gamă de peste 50.000 de produse pentru casă și grădină și peste 12.000 de angajaţi.

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Dedeman investește 11,5 milioane de euro în primul magazin inaugurat anul acesta, în Sfântu Gheorghe