Lectură de 2 minute

21 Sep 2020 - Știri și Noutăți

Dedeman deschide magazinul din Călărași, a 54-a locație a retailerului

Andra Imbrea

Dedeman, lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc, deschide miercuri, 23 septembrie, un nou magazin la Călărași.

Investiția totală se ridică la suma de 12 milioane de euro și include valoarea de achiziție a terenului de 4,7 hectare situat pe Strada București, a lucrărilor de construcție, amenajarea magazinului și a zonei exterioare, utilajele și echipamentele necesare desfășurării activității, dar și stocurile de produse pregătite pentru primii clienți.

Suprafața construită se întinde pe circa 12.700 mp, iar restul terenului este dedicat spațiilor verzi, zonei de recepție a mărfii și celor 344 de locuri de parcare. Inaugurarea Dedeman Călărași are loc la numai 5 zile după deschiderea celui de-al șaptelea magazin din capitală, situat pe Bulevardul Ghencea.

“Suntem cu adevărat recunoscători pentru faptul că într-un an plin de provocări, am izbutit să ne respectăm planul de investiții și să inaugurăm 4 magazine. Clienții noștri merită toate eforturile, mai ales că, odată cu pandemia, apetitul acestora pentru renovări sau mici proiecte de bricolaj a crescut”, a declarat Dragoș Pavăl, președintele companiei Dedeman.

Citeste si:
Ioana Teodorescu, GLAMI.ro: Vom genera vânzări de 28 de milioane de euro pentru partenerii din platformă în 2020

La Dedeman Călărași, clienții pot alege dintre cele peste 45.000 de produse pentru casă și grădină disponibile și în celelalte magazine din țară. Aproximativ 80% dintre acestea provin de la furnizori din România.

De aceea, și în interiorul magazinului Dedeman Călărași au fost incluse un showroom de mobilă (1.100 mp) și unul de gresie, faianță și mobilier de baie (1.150 mp), ce prezintă decoruri și idei utile pentru fiecare tip de încăpere. Pasionaţii de grădinărit sau de activități în aer liber pot alege dintre sutele de produse expuse îmbietor în cei peste 2.200 mp alocați pentru seră și pergolă.

Noul magazin pune la dispoziția clienților și servicii complementare precum: livrare la domiciliu, proiectare băi și bucătării, service și închiriere scule, mixare vopsele sau confecționare perdele.

Compania Dedeman a deschis 4 noi magazine în acest an, 3 dintre acestea fiind inaugurate în luna septembrie. Dedeman ajunge astfel la o rețea de 54 de magazine, 4 centre logistice și parc auto propriu.

Citeste si:
Mega Image aduce în România o nouă marcă proprie de cafea, Perla
 

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Dedeman deschide magazinul din Călărași, a 54-a locație a retailerului