Lectură de 3 minute

12 Dec 2023 - Știri și Noutăți

Dedeman deschide un nou magazin în țară, după o investiție de peste 14 milioane de euro

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Dedeman, cu capital 100% românesc, inaugurează vineri, 15 decembrie, un nou magazin în Petroșani. Magazinul Dedeman Petroșani, situat pe Strada Lunca, a creat 138 de locuri de muncă și este rezultatul unei investiții totale de 14,5 milioane de euro.

Sursa foto: Dedeman

Această sumă include valoarea de achiziție a terenului de aproximativ 3 hectare, cheltuielile pentru lucrările de construcție, rafturile, obiectele de mobilier și materialele utilizate în amenajarea zonei comerciale, de birouri și a zonei exterioare, utilajele și echipamentele necesare desfășurării activității, precum și valoarea stocului de produse pregătite pentru deschidere.

Suprafața construită a noului magazin este de circa 11.000 mp, dintre care 1.800 mp sunt alocați serei. Proporțional cu spațiul disponibil, în noul magazin au fost instalate 8 case de marcat. O noutate o reprezintă raionul exterior de materiale de construcții, desfășurat pe o suprafață de 1.300 mp.

În zona exterioară au fost amenajate 298 locuri de parcare. Tot aici, clienții vor avea la dispoziție și o stație de 22 kW pentru încărcarea autovehiculelor electrice.

Toți cei care au în plan să-și construiască o casă, să-și renoveze sau să-și amenajeze locuința sau grădina, vor găsi de acum la Dedeman Petroșani cele mai bune soluții pentru proiectele lor, însoțite de prețuri corecte și consultanță de specialitate.

Prin acest nou magazin, venim mai aproape de clienții noștri cu o gamă variată de produse și servicii pentru orice plan sau proiect legat de casă și grădină. Totodată, ne propunem să le oferim o experiență cât mai plăcută la cumpărături într-un magazin spațios, modern și prietenos cu mediul.

Dragoș PAVĂL, președintele companiei Dedeman

Având în vedere că inaugurarea are loc cu puțin timp înainte de Crăciun, magazinul din Petroșani își așteaptă clienții cu sute de oferte speciale la produse de sezon, decorațiuni de sărbătoare, brazi naturali și artificiali, instalații luminoase, produse electrocasnice, mobilier, toate acestea putând fi transformate cu ușurință în cadouri pentru cei dragi, dar și pentru locuință.

Citeste si:
Dedeman stinge toate luminile exterioare din cele 61 de magazine, de Ziua Pământului
Dedeman stinge toate luminile exterioare din cele 61 de magazine, de Ziua Pământului

Pentru cei care se decid mai greu în privința darurilor de Crăciun, Dedeman oferă în magazinul fizic posibilitatea achiziționării de carduri cadou însoțite de o felicitare de sezon gratuită.

Iar pentru cine preferă cumpărăturile făcute din confortul casei, magazinul online www.dedeman.ro reprezintă cea mai potrivită soluție. Aplicația Dedeman pentru telefon sau tabletă vine de asemenea în sprijinul clienților. Prin intermediul său, utilizatorii pot să “răsfoiască” catalogul de oferte special pregătite cu ocazia deschiderii, să afle detalii despre produse și servicii sau să efectueze comenzi online.

Noul magazin va fi prevăzut și cu panouri solare și cu o centrală electrică fotovoltaică de 400 kW.

Magazinul din Petroșani este al treilea magazin Dedeman din județul Hunedoara și al doilea magazin inaugurat de companie în 2023, după cel din Craiova (Promenada Mall).

Odată cu deschiderea acestuia, rețeaua Dedeman ajunge la un total de 61 de unități în România.

Dedeman în cifre

  • 61 de magazine, 5 centre logistice, parc auto propriu;
  • o gamă de peste 85.000 de produse (inclusiv magazinul online);
  • între 7.500 și 18.000 mp - suprafaţa unui magazin;
  • peste 12.500 de angajaţi.

Dedeman este afacerea de succes a doi antreprenori români. Începând cu 1992, pe parcursul celor peste 31 de ani de activitate, au dezvoltat o companie care a înregistrat un succes constant, datorat unei strategii de business desfăşurată în jurul clientului, cerinţele acestuia şi satisfacerea acestora fiind prioritare.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Dedeman deschide un nou magazin în țară, după o investiție de peste 14 milioane de euro