Lectură de un minut

26 Mai 2020 - Știri și Noutăți

Dedeman a început lucrările la magazinul din Călărași, unde va angaja 130 de persoane

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Compania românească Dedeman a început lucrările de construcție pentru noul magazin din Călărași, unde estimează că va angaja circa 130 de persoane, notează Wall-street.ro

Dedeman va începe în curând procesul de recrutare de personal. Compania vrea să angajeze economiști, coordonator administrativ, consultanți de vânzări, agenți de securitate, lucrători comerciali, casieri, stivuitoriști, recepționeri de marfă și personal de curățenie.

Vom începe în curând procesele de recrutare, estimăm că vom angaja circa 130 de colegi pentru noul magazine”, au transmis reprezentanții Dedeman.

Retailerul a început lucrările de construcție pentru noul magazin din Călărași, însă nu a stabilit data oficială pentru deschidere. Recent, compania a deschis al 51-lea magazin în Slobozia, la doar 45 de kilometri de Călărași, unde a investit aproape 11 milioane de euro.

Recent, în aprilie, Dedeman a anunțat investița de 4 milioane de euro în instalarea de centrale electrice fotovoltaice pe acoperișurile a 28 de magazine din rețea. Pentru început, centralele fotovoltaice vor fi instalate în 28 de magazine Dedeman, urmând ca proiectul să fie implementat treptat în toată rețeaua.

Dedeman, înființată în 1992 de frații Pavăl, a ajuns la 51 de magazine, patru centre logistice și un parc auto propriu și are peste 45.000 de produse ce acoperă 11 domenii și peste 11.000 de angajaţi.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Dedeman a început lucrările la magazinul din Călărași, unde va angaja 130 de persoane