Lectură de un minut

22 Mar 2024 - Știri și Noutăți

Decizie neașteptată: Selena Gomez își vinde compania de cosmetice Rare Beauty

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Selena Gomez a angajat consilieri care să evalueze ofertele pentru brandul ei de cosmetice Rare Beauty. Cântăreața și actrița Gomez a lansat Rare Beauty în 2020, despre care se spune că, la 31 de ani, a fost implicată la "fiecare pas" al dezvoltării produselor. 

Sursa foto: Unsplash

În cazul unei vânzări, se așteaptă ca vedeta Only Murders in the Building să rămână implicată în afacere, a precizat Cosmetic Business.

În ciuda faptului că este relativ nou-venit, Rare Beauty a fost unul dintre cele mai populare branduri de frumusețe deținute de celebrități pe TikTok în 2023, având 3,5 milioane de urmăritori.

Gomez și-a construit, de asemenea, o reputație de filantrop prin intermediul Fondului Rare Impact al brandului.

Anunțat, de asemenea, în 2020, acesta a fost înființat cu scopul de a strânge 100 de milioane de dolari în zece ani pentru a sprijini serviciile de sănătate mintală pentru comunitățile defavorizate din SUA.

La sfârșitul anului trecut, Rare Beauty a trecut la îngrijirea parfumată a corpului cu un spray pentru corp și păr, o loțiune de corp, o cremă de mâini și un stilou de aromaterapie Stop and Soothe, toate făcând parte din colecția Find Comfort.

Citeste si:
Românii de la GRID au inaugurat încă un magazin și se pregătesc pentru lansarea CODE7, un magazin premium sport
Românii de la GRID au inaugurat încă un magazin și se pregătesc pentru lansarea CODE7, un magazin premium sport
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Decizie neașteptată: Selena Gomez își vinde compania de cosmetice Rare Beauty