Lectură de 2 minute

29 Mar 2019 - Știri și Noutăți

Decathlon, retailerul de articole sportive, deschide un magazin nou in Bistrita

Retailerul continua investitiile in Romania prin inaugurarea unui nou magazin in Bistrita si ajunge la o retea de 24 de magazine la nivel national

Cu o suprafata totala de 933 metri patrati, magazinul Decathlon Bistrita a fost proiectat in conformitate cu cele mai inalte standarde internationale de proiectare, amenajare si siguranta din domeniul retail-ului sportiv.

 
Magazinul din Bistrita reprezinta primul punct de lucru pe care il inauguram anul acesta, dupa ce la finalul anului trecut am dechis un nou spatiu in capitala. Astfel, continuam misiunea noastra de a face sportul accesibil tuturor si de a incuraja romanii sa duca un stil de viata sanatos. Amplasarea in cadrul galeriei comerciale Bistrita Retail Park este una strategica, in directia integrarii sportului in rutina zilnica si facilitarii accesului la o gama larga de produse. Mai mult decat atat, experienta de cumparare va fi completata de serviciul lansat la finalul anului trecut, Borna Plus, prin intermediul caruia, vizitatorii nostri pot descoperi gama completa de produse Decathlon, beneficiind de livrare gratuita pentru orice comanda prin intermediul acestor dispozitive”, a declarat Alex Domsa, Director de Expansiune, Decathlon Romania.
 
 
Decathlon Bistrita este amplasat in cadrul galeriei comerciale Bistrita Retail Park, Calea Moldovei nr. 13A, si respecta formatul clasic al magazinelor din retea - “Toate sporturile sub acelasi acoperis”.
 
 
 
Magazinul pune la dispozitia bistritenilor peste 5.000 de articole si echipamente, destinate practicarii a peste 50 de sporturi, printre care fitness, alergare, drumetie montana, sporturi de echipa, natatie, tenis, vanatoare, pescuit, echitatie, ciclism, role, sporturi de iarna si multe altele.Articolele sunt potrivite atat pentru incepatori, cat si pentru avansati si se disting pe piata prin calitate, fiabilitate tehnica, diversitate, creativitate si inovatie in domeniul sportului. Acestea respecta un raport excelent calitate – pret si au o garantie de minim doi ani.
 
 
 
La nivel national, DECATHLON reuneste peste 1200 de colaboratori, intr-o retea de 24 de magazine, la care se adauga platforma online. DECATHLON comercializeaza si articole cu eticheta Fabricat in Romania, produsele fabricate in cele 3 unitati de productie din tara: Bucuresti, Timisoara si Resita. In cadrul acestora sunt produse echipamente sportive marca proprie pentru drumetii montane si trekking, precum incaltaminte, dar si articole textile pentru ciclism si biciclete pentru adulti si copii.
 

Citeste si:
Cinema One Laserplex, restaurante noi si primul hub comunitar din oras deschise in Aushopping Satu Mare

Citeste mai departe: