Lectură de un minut

24 Oct 2023 - Știri și Noutăți

Decathlon prelungește parteneriatul cu NBA la nivel internațional

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

DECATHLON, unul dintre cei mai mari retaileri de articole sportive din lume, și National Basketball Association (NBA) extind parteneriatul actual de merchandising pe mai mulți ani,  oferindu-le fanilor din Africa, Asia, Europa, Orientul Mijlociu și America Latină o gamă mai largă de produse cu licența oficială NBA. 
 

Sursa foto: Decathlon

Decathlon va lansa o gamă extinsă de produse licențiate NBA în Africa, Asia, Europa, Orientul Mijlociu și America Latină. Comercializată în cadrul ofertei de produse pentru baschet a DECATHLON, colecția include ghete de baschet, îmbrăcăminte lifestyle în culorile NBA și ale francizelor NBA.

De asemenea, colecția va cuprinde și accesorii și coșuri de baschet inscripționate cu sigla NBA, care vor fi vândute exclusiv în peste 1.700 de magazine DECATHLON și online.

În sezoanele viitoare, colaborarea va include și seturi de echipamente pentru echipe, care pot fi personalizate pentru cluburile de baschet care permit echipelor să își personalizeze ținuta în culorile NBA.

Fanii pot urmări NBA pe Facebook, Instagram, X, și YouTube și pot descărca aplicația oficială a NBA pe iOS și Android pentru știri de ultimă oră, actualizări, scoruri, statusuri, programe, video-uri și altele.

DECATHLON, retailer de produse sportive, cu sediul principal în Franța, este specializat în crearea de produse sportive și distribuirea lor online și în magazine fizice din peste 1.700 de sedii. DECATHLON are peste 108.000 de angajați la nivel global și este prezent în 70 de țări.

The National Basketball Association (NBA) este o organizație sportivă și de mass-media mondială a cărei misiune este să inspire și să reunească oameni de pretutindeni prin puterea baschetului.

Citeste si:
Sondaj: Cheltuielile de logistică și transport rămân cele mai mari provocări pentru magazinele online românești care vând produse în străinătate
Sondaj: Cheltuielile de logistică și transport rămân cele mai mari provocări pentru magazinele online românești care vând produse în străinătate
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Decathlon prelungește parteneriatul cu NBA la nivel internațional