Lectură de un minut

01 Jul 2020 - Știri și Noutăți

Decathlon lansează un nou program pentru articole second-hand sau defecte, „Produs ALTFEL”

Anca Olteanu

Începând cu 1 iulie, Decathlon lansează programul „Produs ALTFEL”, care încurajează achizițiile sustenabile prin prelungirea duratei de viață a echipamentului sportiv. În cadrul acestui program, „produsele ALTFEL” sunt produse recondiționate ce primesc o a doua șansă, după ce au fost deja testate sau utilizate de către un alt client, în această categorie fiind incluse produse cu defect vizual minor, produsele TEST (produse testate de către clienți) și modele de prezentare, se anunță într-un comunicat de presă.

Înainte de a primi eticheta de “Produse ALTFEL”, ele sunt supuse unei verificări și, dacă este cazul, unei recondiționări sau igienizări.

Aceste produse sunt disponibile pe tot parcursul anului în magazinele indicate pe  site-ul Decathlon Second Hand, semnalizate la raft cu eticheta „Produs ALTFEL”. Lista completă a produselor poate fi vizualizată pe același site, iar pentru achiziția lor este necesară prezența în magazinul Decathlon în oferta căruia se găsește.

Cumpărând „Produsele ALTFEL”, clienții beneficiază de aceleași servicii și avantaje ca în cazul achiziției oricărui alt produs din Decathlon, la un preț redus.

Prin programul „Produse ALTFEL”, Decathlon încurajează reutilizarea și revalorificarea produselor, precum și impactul pozitiv asupra mediului, printr-un consum responsabil de resurse.

Citeste si:
15 shopping corners Decathlon vor fi deschise în hipermarketurile Auchan până la sfârșitul anului

La nivel național, Decathlon reunește peste 1.200 de colaboratori, într-o rețea de 27 de magazine, la care se adaugă platforma online.

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Decathlon lansează un nou program pentru articole second-hand sau defecte, „Produs ALTFEL”