Lectură de 2 minute

18 Nov 2019 - Știri și Noutăți

DECATHLON a deschis primul magazin din Targoviste

Abonează-te pe  

Decathlon, cel mai important retailer european de articole sportive, a inaugurat primul sau magazin din Targoviste. Acesta este situat pe strada Locotenent Stancu Ion, nr. 2E. Cu noua deschidere de magazin, a patra din acest an, reteaua nationala Decathlon ajunge la 27 de unitati de vanzare la nivel national.

Spatiul comercial Decathlon Targoviste respecta formatul unic al tuturor unitatilor companiei. Magazinul detine o suprafata de 803 metri patrati si pune la dispozitia cumparatorilor 5.000 de articole si echipamente destinate practicarii a peste 50 de sporturi, precum fotbal, inot, volei, tenis de camp, tenis de masa, arte martiale, bodybuilding, cardio si, bineinteles, sporturile de iarna preferate de mare parte din comunitatea locala.

Ca parte a misiunii noastre organizationale, ne-am propus sa fim prezenti cu magazine in toate orasele ai caror locuitori practica sport sau isi doresc sa includa activitatile sportive in stilul lor de viata. Este si cazul orasului Targoviste, unde am regasit o comunitate sportiva activa si o dorinta a targovistenilor de a fi prezenti si in orasul lor. Am raspuns cu mare bucurie numeroaselor solicitari primite in mediul online, iar prin oferta Decathlon adusa mai aproape de ei speram sa contribuim la incurajarea cat mai multor persoane din comunitate sa practice sport”, a spus Gwenn Hervo, Manager expansiune Decathlon Romania.
In magazinul Decathlon Targoviste, oferta de produse este completata de serviciile aditionale precum:
  • serviciul atelier, pentru repararea si reglarea bicicletelor, trotinetelor, aparatelor de fitness sau corturilor
  • o zona pentru imprimare si marcare pe diverse produse si suprafete
  • serviciul BornaPlus, care le permite cumparatorilor sa acceseze online toata gama de produse si sa plaseze o comanda folosind bornele amplasate in magazin, beneficiind de gratuitate la livrare, indiferent de valoarea comenzii
  • Click & Collect, serviciul ce le permite doritorilor sa plaseze comenzi online, cu alegerea modalitatii de livrare gratuita in magazin.

Inaugurarea din 14 noiembrie a magazinului Decathlon Targoviste a fost realizata in prezenta oficialitatilor locale, a unor sportivi si reprezentanti ai cluburilor sportive din oras, a reprezentantilor mass-media, cat si a iubitorilor de sport din comunitatea locala.
La nivel national, DECATHLON reuneste peste 1200 de colaboratori, intr-o retea de 27 de magazine, la care se adauga platforma online. DECATHLON comercializeaza si articole cu eticheta Fabricat in Romania, produsele fabricate in cele 3 unitati de productie din tara: Bucuresti, Timisoara si Resita. In cadrul acestora sunt produse echipamente sportive marca proprie pentru drumetii montane si trekking, precum incaltaminte, dar si articole textile pentru ciclism si biciclete pentru adulti si copii.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  DECATHLON a deschis primul magazin din Targoviste