Lectură de 2 minute

01 Apr 2024 - Știri și Noutăți

De'Longhi a lansat espressorul Rivelia și în România

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

De'Longhi a lansat în România cea mai recentă inovație a sa: espressorul complet automat Rivelia. 

Sursa foto: De'Longhi

Cu o estetică elegantă, o interfață intuitivă și performanțe superioare, Rivelia stabilește un nou standard pentru espressoarele dedicate utilizării casnice.

Creat pentru persoanele care doresc să aducă lumea boabelor de cafea în casele lor, Rivelia are o serie de caracteristici revoluționare care o disting de espressoarele tradiționale:

  • Tehnologia Bean Switch: dând posibilitatea utilizatorilor să exploreze o lume de arome de cafea, tehnologia Bean Switch a Rivelia le permite utilizatorilor să treacă fără efort de la o cafea boabe la alta, datorită recipientelor de boabe interschimbabile, care creează o experiență personalizată la fiecare preparare. Dacă un membru al familiei preferă notele robuste ale unei cafele prăjite intens, iar altul aromele delicate ale unui blend Arabica ușor prăjit, Rivelia asigură, fără efort, gustul perfect pentru fiecare, în fiecare ceașcă.
  • Tehnologia Bean Adapt: această funcție inovatoare ajustează automat parametrii de preparare pentru a se potrivi cu caracteristicile specifice ale boabelor de cafea selectate, asigurând o extracție optimă și conservarea aromei la fiecare ceașcă.
  • Tehnologia LatteCrema Hot: Prin simpla apăsare a unui buton. tehnologia LatteCrema Hot de la Rivelia spumează laptele la perfecție, creând texturi catifelate și omogene, ideale pentru latte, cappuccino și alte băuturi speciale, indiferent de tipul de lapte, normal sau vegetal.
  • Funcția Coffee Routine: această funcție intuitivă permite espressorului să învețe și să rețină preferințele legate de cafea și obiceiurile de consum, asigurându-se că băuturile preferate ale utilizatorului sunt mereu primele afișate, la momentul potrivit din zi.
  • Design elegant și contemporan: Inspirat de minimalismul modern, Rivelia are un design contemporan care se integrează perfect în orice spațiu de bucătărie sau chiar în alte încăperi ale casei. Silueta sa elegantă și finisajele premium o fac un accesoriu de excepție pentru orice locuință.

Meniul espressorului Rivelia de la De'Longhi propune 16 băuturi, cu o simplă atingere de buton: Espresso (sau dublu Espresso), Espresso Lungo, Coffee, Long, Americano, Cappuccino, Latte Macchiato, Caffe Latte, Cappuccino Mix, Espresso Macchiato, Flat White, Cortado, Lapte spumat, Cold Espresso, Cold Coffee, Cold Americano și apă caldă pentru ceaiuri și infuzii. Funcția Extra Shot este potrivită tuturor iubitorilor de cafea cu gust intens.

Datorită celor 4 profiluri de utilizator pe care le poate memora, espressorul își ajustează meniul de cafea pe parcursul zilei, pentru o experiență unică. Ecranul color TFT de 3,5’’ își întâmpină de fiecare dată utilizatorii cu mesaje personalizate și animații inedite.

De'Longhi este un companie în proiectarea și fabricarea de aparate de uz casnic inovatoare, inclusiv espressoare, cafetiere, electrocasnice de bucătărie și multe altele. Cu o tradiție de excelență care se întinde pe parcursul a zeci de ani, De'Longhi oferă produse care combină tehnologia de ultimă oră și designul atemporal.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  De'Longhi a lansat espressorul Rivelia și în România