Lectură de un minut

07 Mar 2019 - Știri și Noutăți

De 8 martie, femeile au curse gratuite de taxi de la sau spre Afi Cotroceni

Pe 8 martie, femeilor li se vor oferi curse gratuite celor care vin la AFI Cotroceni folosind aplicatia Taxify. Oferta este valabila pentru clientii noi (exclusiv femei), inregistrati pe data de 8 martie.

AFI Cotroceni si Taxify sarbatoresc Ziua Internationala a Femeii printr-un parteneriat in cadrul caruia vor fi oferite curse gratuite, in limita a 20 de lei, tuturor femeilor care aleg ca destinatie, in ziua de 8 martie, cel mai mare mall din Romania. 

Pe tot parcursul zilei de 8 martie, cursele catre cel mai mare mall din Romania prin Taxify vor fi gratuite pentru femei. Conditia este ca in aplicatia de ride-hailing comanda sa fie facuta de pe contul unei doamne sau domnisoare si sa aiba ca destinatie AFI Cotroceni. Gratuitatea va fi valabila in limita a 20 de lei, exclusiv pentru utilizatoarele care folosesc aplicatia pentru prima data, folosind codul AFICOTROCENI.” a declarat Andra Grigorescu, Marketing Manager AFI Cotroceni.
 
Mai exact, doamnele si domnisoarele trebuie sa faca urmatorii pasi:
  • sa descarce pe telefonul mobil aplicatia Taxify din App Store sau Google Play.
  • sa activeze functia de localizare a telefonului (GPS)
  • sa introduca datele bancare ale cardului
  • sa deschida sectiunea Promotii a aplicatiei si sa introduca codul AFICOTROCENI
 
”Este cadoul pe care il oferim de Ziua Internationala a Femeii. Am ales colaborarea cu AFI Cotroceni pentru ca datele centralizate la finalul anului trecut au indicat ca este cea mai populara destinatie pentru cumparaturi din Bucuresti, in randul pasagerilor nostri”, a completat Andreea Magraon, Marketing Manager Taxify.
 
Taxify are peste 15 milioane de utilizatori inregistrati in peste 25 de tari din lume, aplicatia putand fi instalata gratuit din iOS sau Android.