Lectură de un minut

08 Jan 2019 - Știri și Noutăți

Dan Alexandru Olaru este noul Director de Achizitii Non-Food al Kaufland Romania

Abonează-te pe  

Kaufland Romania anunta ca din ianuarie are un nou director de Achizitii Non-Food. Pozitia va fi ocupata de Dan Alexandru Olaru, acesta avand o solida experienta de peste 10 ani in compania Kaufland Romania, in domeniul achizitiilor. El vine la conducerea departamentului Non-Food al companiei, functie pe care o preia de la Maria Movileanu.

Caracterizat de initiativa si cu un spirit inovator, a inceput cariera la Kaufland Romania si, timp de un deceniu, Dan Alexandru Olaru a ocupat pe rand toate pozitiile din cadrul departamentului de Achizitii, bucurandu-se de o evolutie organica. Astfel, a obtinut cunostinte din intregul domeniu, iar in acelasi timp si-a dezvoltat abilitatile de lider si s-a remarcat prin responsabilitate, organizare si spirit de echipa.

A inceput in departamentul Food - Lactate si congelate, respectiv Carne si a continuat sa avanseze. Inainte sa preia functia de Director Non-Food, a ocupat timp de cativa ani pozitia de Senior Buyer Electro/Auto/DIY/Multimedia. Dan Alexandru Olaru (foto stanga) este absolvent al Academiei de Studii Economice, detine un master in Comunicarea in business in engleza si vorbeste trei limbi straine, printre care franceza si germana.
Ca Director Non-Food al Kaufland Romania, principalul meu obiectiv continua abordarea strategica a companiei: cresterea gradului de satisfactie a clientilor. Ma bucur sa fiu parte din povestea de succes al celui mai mare retailer, dar mai ales ca ma bazez pe o echipa ambitioasa, cu rezultate remarcabile. Voi putea folosi toate cunostintele acumulate aici pentru a sustine noile proiecte ale companiei. Ca atare, este o onoare si o provocare pentru mine sa conduc departamentul de Non-Food, dar si o noua etapa profesionala care imi va permite implementarea ideilor de dezvoltare a Kaufland Romania", declara Dan Alexandru Olaru.
Kaufland se numara printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.270 de magazine in 7 tari si o retea de 120 de magazine in Romania.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Dan Alexandru Olaru este noul Director de Achizitii Non-Food al Kaufland Romania