Lectură de 2 minute

25 Aug 2021 - Știri și Noutăți

Daikin România lansează propriul magazin online cu sisteme de aer condiționat

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Producătorul de aparate de aer condiționat Daikin România lansează magazinul online buydaikin.ro, prin intermediul căruia oferă clienților săi acces rapid la soluțiile de climatizare și purificare a aerului, România fiind prima țară din grup cu e-shop propriu, potrivit unui comunicat de presă.

Clienții vor avea acces la următoarele servicii: consultanță digitală, instalare rapidă asigurată de profesioniști, costuri transparente, garanție extinsă, transport gratuit și suport permanent post-vânzare pentru produsele destinate calității aerului din locuință.

În anul financiar încheiat la 31 martie 2021, compania a înregistrat o creștere a afacerilor de 8% față de anul anterior, depășind 30 milioane de euro cifră de afaceri. Trendul pozitiv va continua și în anul fiscal 2021-2022, datorită creșterii volumului activității în sectorul construcțiilor, dar și revenirii investițiilor în zona comercială și mai ales în HoReCa.

Aer condiționat Daikin

Magazinul online Daikin include un configurator de produse pe care utilizatorii îl pot folosi pentru a-și alege corect echipamentele potrivite spațiului pentru care sunt destinate și toate accesoriile compatibile, în funcție de indicatori precum suprafață sau tipul de izolație a locuinței.

Indiferent de modelul de aparat de aer condiționat achiziționat, montajul este asigurat de un partener autorizat Daikin, în maximum 5 zile de la data achiziției, iar costurile pentru aceste servicii sunt incluse în coșul de cumpărături.

Platforma online buydaikin.ro oferă transport gratuit pentru orice comandă, indiferent de valoarea acesteia, iar unitățile de aer condiționat înscrise în platforma Stand By Me, vor beneficia gratuit de garanție extinsă de până la 5 ani.

Daikin Airconditioning Central Europe a fost fondată în 1999 și are sediul central în Austria, la Viena. Portofoliul companiei cuprinde produse și soluții pentru încălzire, răcire, ventilație, aer condiționat și refrigerare. Aproximativ 410 angajați sunt responsabili pentru operațiunile de vânzări și servicii din 16 țări din Europa Centrală și de Est (Austria, Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, România, Bulgaria, Moldova, Slovenia, Serbia, Croația, Bosnia și Herțegovina, Macedonia de Nord, Muntenegru, Kosovo, Albania, Polonia).

Citeste si:
Massimo Dutti redeschide magazinul din Băneasa Shopping City
Massimo Dutti redeschide magazinul din Băneasa Shopping City
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Daikin România lansează propriul magazin online cu sisteme de aer condiționat