Lectură de 2 minute

12 Jul 2023 - Știri și Noutăți

Cupio lansează o nouă gamă de produse, destinată verii

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Cupio împreună cu McCann PR au lansat vara aceasta SUMMER ME, o campanie care conține produse de make-up și manichiură menite să încurajeze pe toată lumea să se exprime exact așa cum vrea.
 

Sursa foto: Cupio/ Facebook

Povestea campaniei noastre SUMMER ME by Cupio pornește de la faptul că ne dorim să oferim produse care să scoată în lumină unicitatea și frumusețea fiecăruia. Vara aceasta, ne-am propus să aducem un plus de inspirație, pentru ca toată lumea să fie mai încrezătoare și să își redescopere acele particularități care ne fac unici. Noile game Glam & Neon sunt vibrante, îndrăznețe și, în același timp, mai feminine, pentru o atitudine radiantă și experiențe cu adevărat memorabile.

Raluca Ștefănescu, CEO Cupio

Pentru că vara este anotimpul ideal pentru a adopta look-uri electrizante și pentru a redescoperi frumusețea, SUMMER ME by Cupio își propune să redefinească percepția asupra frumuseții.

Gamele Glam & Neon by Cupio din colecția de vară SUMMER ME reunesc două subcategorii de produse, make-up și manichiură, care propun culori vibrante și glam pentru look-uri electrizante și strălucitoare.

Categoria SUMMER ME de make-up conține produse variate, ideale pentru vară, cum ar fi noile BB Cream cu factor de protecție solară, creioanele de buze Waterproof în nuanțe naturale, gloss-urile Bigger is Better disponibile în mai multe culori, pigmenții cameleonici RebelEyes, farduri colorate pe bază de apă de la Hype și iluminatoare în diferite nuanțe și texturi de la Extra Dose of Glow, Skin Glow și Oh, My Glow!.

În categoria dedicată manichiurii pentru sezonul de vară, Cupio a lansat o nouă colecție de baze pentru oje semipermanente în nuanțe neon, pentru unghii electrice, Rubber Base Neon Collection, care include 8 culori intense, perfecte pentru vară. Din acest portofoliu fac parte și gamele Neon, Baby! și Summer Collection, cu nuanțe vibrante care nu trec observate și completează perfect look-urile de vară.

Cupio este un brand românesc care și-a început povestea în urmă cu 11 ani, la Timișoara, devenind în scurt timp unul dintre cele mai importante repere în piața produselor cosmetice profesionale. Brandul pune acum la dispoziție 21 de magazine fizice, magazinul online www.cupio.ro și un digital beauty school cu sesiuni live & traineri specializați.

Citeste si:
Radiografia salariilor din România, în 2023: care este județul cu cei mai prost plătiți angajați
Radiografia salariilor din România, în 2023: care este județul cu cei mai prost plătiți angajați

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Cupio lansează o nouă gamă de produse, destinată verii