Lectură de 5 minute

13 Nov 2020 - Știri și Noutăți

Cum să te bucuri din plin de shoppingul online și de oferta Black Friday 2020

Abonează-te pe  

Cu toții stăm pe gânduri atunci când dorim să facem o nouă achiziție și abia așteaptăm să cumpărăm produsul sau produsele favorite, numai că oportunitatea întârzie să apară pentru că poate pur și simplu credem nu e momentul să facem o cheltuială în plus. Înainte de sezonul cumpărăturilor de Crăciun, apare o ocazie specială în materie de shopping, care fără îndoială reprezintă o adevărată sărbătoare pentru milioane de oameni din țara noastră și din întreaga lume: Black Friday! Dincolo de reducerile generoase și de ofertele speciale, semnificația Black Friday este totodată și simbolică, având în vedere tradiția îndelungată care datează încă de secolul trecut.

Pe data de 13 noiembrie s-a dat startul oficial al Black Friday în România, fiind începutul sezonului cumpărăturilor de sărbători în România, anunțându-se totodată una dintre cele mai aglomerate perioade din an. Anul acesta probabil că magazinele fizice vor avea o politică puțin diferită de cea aplicată în anii precedenți, însă rămâne de văzut cum vor aborda fluxul de clienți din perioada următoare, în contextul restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus. Weekendul 13-15 noiembrie este weekendul de foc al shoppingului, însă ediția 2020 este o ediție specială, așa că marile lanțuri de magazine și-au anunțat campaniile prelungite.

Probabil sunteți obișnuiți cu imaginile și videourile virale de pe internet cu mase de oameni care fac ravagii în magazine de Black Friday, în cursa contra-timp de a profita de reduceri și oferte incredibile. Tocmai de aceea, pregătește-te din timp, consultă oferta la produsele pe care vrei să le adaugi în coșul tău de cumpărături și când se dă startul reducerilor doar plasează comanda! Asta îți va salva timp, dar te va și satisface știind că produsele dorite au fost achiziționate la cel mai bun preț, la momentul potrivit!

Marile lanțuri de magazine din țară participă la ediția Black Friday 2020 și fiecare a pregătit promoții speciale. Anul trecut, conform datelor colectate de Catalomat.ro, topul magazinelor care au fost căutate a fost format din Dedeman, Media Galaxy, Altex, Jumbo și Zara, iar anul acesta urmează să vedem dacă acestea vor fi surclasate de competitori.

De Black Friday 2019, cei mai mulți cumpărători online făceau parte din grupa de vârstă 25-34 de ani, într-un procent de 37.98%, la polul opus situându-se cei de peste 65 de ani, într-un procent de doar 5.48%. Utilizatorii din categoria de vârstă 18-24 au reprezentat un procent de 7.53 %, cei din categoria 35-44 de ani - 25.50%, cei din categoria 45-54 ani - 12.60% și cei din categoria de vârstă 55-64 ani - 10.91%.

De altfel, tot în cadrul ediției de anul trecut, 34,60% dintre utilizatori erau localizați în București, iar 5,73% în Iași, Clujul fiind prezent într-un procent de 5,43%. Deși capitala rămâne pe primul loc în materie de cumpărături online de Black Friday, anul acesta cu siguranță și utilizatorii din alte orașe vor profita mai mult de oportunitatea de a face cumpărături online, acum că o bună parte a shoppingului este făcut direct din fața calculatorului sau chiar de pe telefonul mobil. Din sursele preliminare pe care eMAG le-a pus la dispoziție publicului, se pare că anul acesta localitățile cu cei mai mulți cumpărători de Black Friday sunt București, Cluj și Sibiu.

Cataloage cu oferte și reduceri de Black Friday 2020

Cumpărăturile online sunt din ce în ce mai avantajoase, atât ca preț, cât și ca varietate a ofertei, dar mai ales când te gândești la timpul câștigat atunci când nu te deplasezi la o locație fizică a magazinului. De altfel, ofertele pot fi comparate mult mai ușor, în timp real, și poți alege cu siguranță ceea ce corespunde nevoilor tale. Dar pentru a prinde toate ofertele și reducerile dorite,

Citeste si:
FOTO - REPORTAJ | Cum arată și cum funcționează Auchan Go, magazinul fără angajați al retailerului
FOTO - REPORTAJ | Cum arată și cum funcționează Auchan Go, magazinul fără angajați al retailerului

Dacă te-ai gândit să faci cadouri de Crăciun specile pentru toată familia, poți începe deja să răsfoiești oferta Notino în cel mai recent Notino catalog de oferte. Ai acces la o gamă variată de parfumuri, cosmetice, articole de îngrijire personală, dermato-cosmetice și multe altele, așa că dacă vrei să îți surprinzi partenerul sau partenera, cu siguranță Notino îți va împacheta cele mai frumoase cadouri!

Trecând la categoria IT&Tech, electronice și electrocasnice, de Black Friday eMAG vine cu oferte explozive, la prețuri imbatabile. Oferta eMAG pentru ediția Black Friday 2020 include:

  • 40.000 produse IT
  • 220.000 electrocasnice mici
  • 75.000 televizoare
  • 130.000 smartphone-uri
  • 50.000 sticle de whisky, vin, alte bauturi alcoolice și 10 tone de cafea
  • 40.000 electrocasnice mari
  • 400.000 articole fashion
  • 200.000 parfumuri si cosmetice
  • 500.000 jocuri si jucarii
  • 500.000 produse pentru casa si gradina
  • 100.000 articole si echipament sportiv
  • 100.000 produse de protectie si echipamente medicale

Este aproape imposibil să nu îți achiziționezi ceva, oferta fiind una vastă și variată. Vezi eMAG Black Friday catalog de oferte și intră în posesia produselor pe care le-ai vânat tot anul!

Nici Dedeman nu stă mai prejos, iar surpriza este că până pe 22 noiembrie Dedeman va derula campania de Black Friday, fără întrerupere! Așa că, ce mai aștepti? Catalogul Dedeman Black Friday cu oferte și reduceri pentru tine și familia ta îți pune la dispoziție numeroase produse: mobilă de dormitor, mobilă de bucătărie, saltele de pat, mobilă living, mobilier birou, decorațiuni și multe altele. Pe lângă gama variată de produse, prețurile sunt reduse și cu până la 40% la articole de amenajare a casei, lenjerii de pat sau pilote.

Altex a surprins anul acesta prin anunțul său de a derula ediția Black Friday pe o perioadă de o lună, ceea ce este uimitor! Dacă nu ai intrat încă în posesia vreunui produs, în Altex Black Friday catalog online te așteaptă oferte cu tot ceea ce ai nevoie pentru ca tu și familia ta să aveți parte de un confort sporit! Electrocasnice, electronice, laptop-uri sau smartphone-uri la prețuri de neimaginat te așteaptă să le achiziționezi.

Dacă nu ai avut încă timp să treci prin toate ofertele și reducerile marilor magazine din țară, află că acum poți găsi toate cataloagele de oferte online, într-un singur loc. Ești la un click distanță de oferta Black Friday, așa că pe Catalomat.ro ai acces la o multitudine de produse la un preț imbatabil.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Cum să te bucuri din plin de shoppingul online și de oferta Black Friday 2020