Lectură de 2 minute

21 Mar 2023 - Știri și Noutăți

Cum arată noile biberoane cu dispozitiv anti-colici, lansate de Philips Avent

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Royal Philips, unul dintre liderii globali în domeniul tehnologiei medicale, anunță lansarea noului biberon Philips Avent Natural Response. Philips Avent susține alăptărea la sân, completată de oferirea laptelui matern cu biberonul.

Sursa foto: by Jonathan Borba /Unsplash

Philips Avent lansează un nou tip de biberoane, modelul Natural Response care imită forma și comportamentul sânului și se adaptează la ritmul natural de băut al bebelușului. Iată care sunt principalele caracteristici ale acestui biberon:

  • Noul biberon Philips Avent Natural Response imită forma și comportamentul sânului mamei;
  • Tetina Natural Response susține ritmul unic de hrănire al bebelușului, lăsându-i acestuia controlul asupra alimentației;
  • Opțional, dispozitivul anti-colici AirFree este conceput pentru a menține tetina plină cu lapte, reducând astfel cantitatea de aer ingerată de bebeluș, ceea ce duce la ameliorarea problemelor, precum colici, gaze și reflux.

Cu o expertiză de peste 25 de ani de cercetare în fiziologia alăptării și hrănirea bebelușilor, Philips Avent a dezvoltat această soluție inovatoare pentru a le oferi părinților o variantă confortabilă de hrănire a celor mici. Noul biberon imită și se comportă ca sânul mamei, astfel că bebelușul își poate controla ritmul de hrănire, la fiecare masă, de fiecare dată, la fel cum se întâmplă în cazul alăptării la sân.

Noul biberon, cu tetina Natural Response, se adaptează ritmului individual de alimentație al fiecărui bebeluș. Noile biberoane au flux controlat, astfel că laptele curge doar atunci când cel mic suge în mod activ, permițându-i să controleze ritmul de hrănire și să facă pauze pentru a înghiți și a respira. Tetina Natural Response a fost proiectată pentru a nu picura și este compatibilă cu dispozitivul anti-colici AirFree.

În plus, tehnologia AirFree contribuie la reducerea colicilor și a disconfortului, împiedicând aerul să ajungă în burtica bebelușului. Dispozitivul anti-colici Airfree păstrează tetina plină de lapte, chiar și atunci când biberonul este ținut pe orizontală, pentru ca bebelușul să se hrănească într-o poziție cât mai naturală. Reducerea cantității de aer pe care o ingerează un bebeluș poate ajuta la ameliorarea unor probleme precum colicile, gazele și refluxul.

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) este o companie axată pe îmbunătățirea sănătății și bunăstării oamenilor și pe asigurarea unor rezultate mai bune pe întregul proces al sănătății - de la viață sănătoasă și prevenire, până la diagnostic, tratament și îngrijire la domiciliu. Philips utilizează tehnologie avansată și informații clinice valoroase și de consum pentru a oferi soluții integrate. Compania cu sediul în Olanda a generat vânzări în 2020 de 19,5 miliarde EUR și are aproximativ 82.000 de angajați cu vânzări și servicii în peste 100 de țări.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Cum arată noile biberoane cu dispozitiv anti-colici, lansate de Philips Avent