Lectură de 2 minute

11 Mar 2024 - Știri și Noutăți

CTP își ia Business Development Director din domeniul imobiliar. Cine este Andrei Brînzea

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

CTP, dezvoltator, proprietar și administrator de spații industriale și logistice listat din Europa după suprafața închiriabilă (GLA), își consolidează echipa din România prin numirea lui Andrei Brînzea în funcția de Business Development Director. 

Sursa foto: CTP

Andrei Brînzea contribuie cu o bogată expertiză în sectorul imobiliar și aduce în echipa CTP energie și creativitate.

Cu o experiență de peste două decenii în domeniul imobiliar, Andrei a lucrat cu companii precum LIDL, Kaufland, CBRE și, recent, a fost implicat în proiecte în cadrul companiei Cushman & Wakefield. Alăturarea în echipa CTP, cel mai important dezvoltator, proprietar și administrator de spații industriale și logistice listat din Europa, reprezintă o evoluție firească în parcursul său profesional.

CTP își propune să-și extindă portofoliul în România prin construcții și achiziții, continuând să dezvolte rețeaua sa de parcuri industriale sub brandul CTPark.

“Pe măsură ce operațiunile noastre din România se extind, și compania noastră evoluează. În noul său rol, Andrei va coordona echipa de business development din România, pe care o va extinde în continuare pentru a oferi servicii și mai bune clienților CTP, dar și pentru a iniția noi proiecte și a continua să dezvolte parcurile industriale din portfoliul CTP din România”, a declarat Remon Vos, CEO, CTP.

Andrei va lucra îndeaproape cu Remon Vos și cu echipa de management din România, Eleonora Amăriuței, CFO și Cătălin Pana, Construction Director.

CTP activează în România din 2015 și a investit peste 1,5 miliarde de euro. În prezent, CTP deține și operează parcuri industriale cu o suprafață totală închiriabilă de cca. 2,6 milioane mp, la care se adaugă 200.000 mp suplimentari în construcție, având capacitatea de a găzdui unități de producție, logistică și alte industrii cheie, cum ar fi retail, industria de apărare și auto. CTP România are o echipă de 100 de profesioniști împărțiți în 7 echipe regionale în toată România.

CTP este proprietar, dezvoltator și manager listat din Europa al proprietăților imobiliare industriale și logistice după suprafața brută închiriabilă, deținând 11,8 milioane mp de GLA în 10 țări la 31 decembrie 2023. CTP certifică toate clădirile noi conform standardului BREEAM Very Good sau mai bine și a obținut un rating ESG de "Risc Neglijabil" de la Sustainalytics, subliniind angajamentul său față de o afacere sustenabilă.

Citeste si:
Polonezii de la LPP Logistics au început activitatea în primul centru extern de distribuție, în România
Polonezii de la LPP Logistics au început activitatea în primul centru extern de distribuție, în România

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  CTP își ia Business Development Director din domeniul imobiliar. Cine este Andrei Brînzea