Lectură de 2 minute

14 Sep 2022 - Știri și Noutăți

CSR GROWING RESPONSIBLE, ediția a VI-a. Cum să construim comunități sănătoase și sustenabile

Otilia Caloian

Abonează-te pe  

Wall-Street.ro vă invită pe 20 septembrie, alături de reprezentanți ai unor companii de top și ai WWF, cea mai mare organizație de mediu din lume, la o dezbatere unică în România privind soluțiile la provocările uriașe ale creșterii responsabile.

Evenimentul ”Building Healthy Communities” este un forum în care vom discuta despre provocările uriașe care ne așteaptă atât din perspectiva societății, cât și a mediului.Cea de-a șasea ediție a conferinței CSR Growing Responsible se concentrează atât pe dezvoltarea sustenabilă a comunităților, cât și pe rolul crucial al economiei circulare în construirea unui viitor sănătos.

Cum să creștem responsabil? Aceasta este întrebarea cheie a vremurilor noastre, la nivelul întregii societăți, dar și al fiecăruia dintre noi. În acest context, companiile joacă un rol esențial. Mediul privat poate susține, prin programe și inițiative de CSR, o creștere responsabilă și durabilă a comunităților - creștere care să fie, în același timp sănătoasă pentru mediu.

Investind în educație, sănătate, societate, dar și în economia circulară și politici de mediu, companiile pot fi cruciale în crearea unui viitor mai bun. De asemenea, pot identifica probleme mai puțin vizibile sau răspunde la nevoi urgente, fără a trece prin procedurile complexe ale autorităților publice.

O altă dimensiune importantă privește modul în care proiectele CSR se reflectă la nivelul angajaților, dar și al brandului. De asemenea, discutăm despre răspunsul comunităților la astfel de inițiative.

Acestea sunt doar câteva întrebari la care vom răspunde si subiecte pe care le vom dezbate in cadrul CSR GROWING RESPONSIBLE, alături de reprezentanți ai unor companii de top și ai WWF, cea mai mare organizație de mediu din lume.

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce este nou în zona de CSR, vino pe 20 septembrie la Hotel Sheraton, în Sala Platinum (Calea Dorobanților 5-7), începând cu ora 09:30. Evenimentele noastre se desfășoară și online în platforma de evenimente virtuale IC Events. Dacă alegi participarea în sala de eveniment ai acces și la platforma online. Participarea este gratuită!

Citeste si:
Maybelline New York lansează programul Brave Talk: instruire gratuită în sănătate mentală în universități
Maybelline New York lansează programul Brave Talk: instruire gratuită în sănătate mentală în universități
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  CSR GROWING RESPONSIBLE, ediția a VI-a. Cum să construim comunități sănătoase și sustenabile