Lectură de 2 minute

29 Nov 2023 - Știri și Noutăți

Cristian Sălceanu, fost director Bolt, devine Country Manager la Sezamo

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Supermarketul online Sezamo l-a numit pe Cristian Sălceanu în funcția de Country Manager. Acesta vine după mai bine de 4 ani la Bolt. Cristian Sălceanu începe experiența Sezamo invitând clienții, dar și pe cei care nu au încercat încă produsele supermarketului, să testeze gratuit fructe și legume, în limita a 50 lei, prin introducerea unui cod promoțional, la finalizarea comenzii. 

Sursa foto: Sezamo

Clienții Sezamo pot alege dintr-o gamă de peste 450 de produse cu gust autentic, de la micii fermieri, producători locali și internaționali. Fructele și legumele locale vin direct de la recoltă la ușa clienților în doar câteva ore, iar datorită lanțului termic, ajung proaspete la clienți, ca și cum le-ar fi cules direct.

Experiența este cel mai bun indicator al calității, așa că invit toți clienții noi și existenți să experimenteze direct calitatea și diversitatea ofertei noastre, oferindu-le posibilitatea de a gusta gratuit fructe și legume, în limita a 50 de lei.

Cristian Sălceanu, Country Manager Sezamo

Sezamo este un real one-stop-shop de produse proaspete, o comandă la supermarketul online înlocuind până la 8 drumuri în oraș, la farmacie, măcelărie, băcănie, patiserie, piață, pescărie, pet shop și magazin cu produse pentru diete speciale. Supermarketul colaborează cu furnizori și fermieri locali care împărtășesc viziunea lor privind sustenabilitatea, precum Nasul Roșu, Coșul cu Fructe, Sirio Organic, Rora sau Livada Domniței. Prin acest tip de parteneriate se asigură clienților cele mai proaspete și de cea mai înaltă calitate produse, în timp ce supermarketul sprijină astfel afacerile locale și reduce amprenta de carbon asociată transportului pe distanțe lungi.

Clienții au opțiunea de a primi achizițiile în pungi reutilizabile fabricate din sticle de plastic reciclate sau pungi reciclabile din hârtie. Introducerea "Sloturilor ECO" le permite clienților să selecteze un interval de livrare în care curierii Sezamo deja au drum în direcția lor și să susțină astfel misiunea supermarketului online pentru o livrare mai eficientă și mai ecologică. Mai mult, flota de mașini Sezamo este compusă în întregime din vehicule electrice, minimizând emisiile și impactul asupra mediului. Și datorită faptului că mașina Sezamo poate transporta până la 11 achiziții într-un singur drum, reducem numărul de mașini în oraș.

Sezamo este un supermarket online, parte din grupul european Rohlik, una dintre cele mai importante companii de e-grocery din Europa. Deja activ în: Cehia (Rohlik.cz), Ungaria (Kifli.hu), Austria (Gurkerl.at) și Germania (Knuspr.de), Rohlik s-a lansat în România în 2022, sub brandul Sezamo. Compania a obținut statutul de unicorn în 2021 și este în creștere rapidă, cu o cifră de afaceri la nivel de grup de aproape 600 de milioane de euro în 2022.

Citeste si:
Al doilea an de Freshful by eMAG: un român a comandat produse în valoare de peste 9.500 de lei
Al doilea an de Freshful by eMAG: un român a comandat produse în valoare de peste 9.500 de lei
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Cristian Sălceanu, fost director Bolt, devine Country Manager la Sezamo