Lectură de un minut

09 Nov 2020 - Știri și Noutăți

Cris-Tim lansează brandul de mezeluri cu specific unguresc Csárdás

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Cris-Tim, unul dintre cei mai mari producători de mezeluri, lansează Csárdás, un brand inspirat din zona Transilvania și care cuprinde o gamă largă de specialități din carne cu specific unguresc.

Prin lansarea brandului Csárdás, Cris-Tim își propune să aducă gustul autentic unguresc în produse, atât ca ingrediente folosite în rețetele originale cât și ca savoare unică prin aromele și condimentele puternice, cu elemente specifice, precum paprika, usturoi sau chimen.

Conținutul ridicat de carne, fără folosirea de organe, fără monoglutamat de sodiu sunt principalele atribute ale produselor Csárdás. Cris-Tim este singurul producător de mezeluri care are implementat conceptul de etichetă curată, expresie a produsului liber de aditivi, pentru brandurile Cris-Tim și Matache Măcelaru’.

Csárdás este o gamă unică la nivel național, Cris-Tim fiind singurul producător dintre companiile mari care a ales să aducă în portofoliul său specialități din carne cu specific unguresc. Suntem producătorul român care aduce celei mai mari comunități minoritare din România – comunitatea maghiară, cât și tuturor românilor iubitori de produse cu specific unguresc, gustul particular al acestor produse", declară directorul de marketing, Mihai Dinculescu.

Produsele Csárdás ce vor fi lansate în magazinele IKA și TT sunt: salam crust uscat Csárdás, salam crud uscat Csárdás Paprika, salam crud uscat Csárdás Paprika Iute, salam Secuiesc, cârnați ardelenești, cârnați Csárdás Paprika, cârnați Csárdás Paprika Iute, tobă de ciolan, tobă de ciolan și paprika, ceafă (produs crud uscat) și jambon crud uscat.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Cris-Tim lansează brandul de mezeluri cu specific unguresc Csárdás