Lectură de un minut

06 Feb 2024 - Știri și Noutăți

Coty, proprietarul licențelor de parfum Burberry și Gucci, semnează un acord cu brandul italian de modă Marni

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Coty, proprietarul licențelor de parfum Burberry și Gucci, va dezvolta parfumuri și produse de înfrumusețare inspirate din colecțiile de modă ale mărcii. Coty a semnat un acord de licență cu brandul italian de modă Marni pentru a crea parfumuri și produse de înfrumusețare.

Sursa foto: Shutterstock

Acordul presupune ca proprietarul mărcii să dezvolte parfumuri și frumusețe inspirate de abordarea Marni asupra materialelor și culorilor din linia sa de modă, primele produse din colaborare fiind așteptate să fie lansate în 2026, scrie CosmeticsBusiness.

Marni a avut anterior un parteneriat de licență de parfum cu Estée Lauder Companies, în 2012.

Coty a spus că parteneriatul îi întărește prezența în sectorul parfumurilor de lux, deținând în prezent contracte de licență cu mărci precum Burberry, Gucci, Davidoff și Hugo Boss.

Cererea de parfum de lux a înregistrat o creștere a vânzărilor companiei cu două cifre în T1 2024, determinată de noile lansări de la Burberry și Gucci.

Între timp, compania și-a reînnoit recent acordurile de licență cu marca olandeză de modă Mexx și cu marca germană de lenjerie intimă Bruno Banani.

Fondată în 1994, Marni este cunoscută pentru utilizarea unică a materialelor și a culorilor în abordarea modei, cu colecțiile sale prezentând culori, imprimeuri și forme îndrăznețe.

Citeste si:
Gucci destramă clasamentul luxului, în 2024: cum arată topul celor mai valoroase branduri din lume 
Gucci destramă clasamentul luxului, în 2024: cum arată topul celor mai valoroase branduri din lume 
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Coty, proprietarul licențelor de parfum Burberry și Gucci, semnează un acord cu brandul italian de modă Marni