Lectură de un minut

22 Mai 2024 - Știri și Noutăți

Costume de baie și prosoape de plajă: Kaufland și Cătălin Botezatu lansează colecția capsulă Smart Fashion Summer

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Kaufland România continuă colaborarea cu designerul Cătălin Botezatu și lansează Smart Fashion Summer, o colecție vestimentară potrivită pentru noul sezon estival. Piesele sunt disponibile exclusiv în magazinele Kaufland, începând cu data de 22 mai.
 

Sursa foto: Kaufland România

Colecția Smart Fashion Summer vine în întâmpinarea celor care vor să își reîmprospăteze garderoba de vară, la prețuri avantajoase.

Gândită pentru a satisface toate gusturile și nevoile, aceasta cuprinde 36 de piese vestimentare și accesorii esențiale pentru zilele însorite, de la costume de baie în tendințe și șorturi de baie colorate, la costume de bumbac și cămăși vaporoase, încălțăminte confortabilă, brățări și prosoape de plajă chic.

Piesele din colecția Smart Fashion Summer by Cătălin Botezatu pot fi achiziționate exclusiv din rețeaua de magazine Kaufland România, în limita stocului disponibil.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.540 de magazine în 8 țări, peste 155.000 de angajați și o rețea de 178 de magazine în România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Costume de baie și prosoape de plajă: Kaufland și Cătălin Botezatu lansează colecția capsulă Smart Fashion Summer