Lectură de un minut

28 Apr 2020 - Știri și Noutăți

Cosmetic Plant donează 2,5 tone de cremă de mâini cadrelor medicale din spitalele care luptă împotriva COVID-19

Anca Olteanu

Cosmetic Plant donează 2,5 tone de cremă reparatoare pentru mâini personalului medical care lucrează în spitale din întreaga țară, se arată într-un comunicat de presă.

„Am simțit în aceste ultime săptămâni foarte puternic gândul că trebuie convertită starea aceasta de încordare și suspiciune într-una de încredere și de încredințare. Ne încredem și ne încredințăm medicilor noștri și întregului personal medical. Prin gestul nostru, dorim să îi asigurăm că nu sunt singuri și încercăm – pe măsura posiblităților noastre – să avem puțin grijă de ei, la fel cum și ei au grijă de noi toți”, a declarat Susana László, director general și acționar Cosmetic Plant.

Primele donații s-au făcut către Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și alte spitale din Cluj, iar următoarele livrări vor ajunge pe parcursul acestei săptămâni la alte 34 spitale din 19 județe ale țării, în care se tratează pacienți COVID-19.

Prezent pe piață de aproape 30 de ani, Cosmetic Plant este unul dintre producătorii de cosmetice din România. Firma a fost înființată în 1991 la Cluj-Napoca de către farmacista Ileana Mester și este condusă în momentul de față de căte fiica sa, Susana László.
 

Citeste si:
Lensa deschide un nou showroom, la Galați, în urma unei investiții de 100.000 de euro
Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Cosmetic Plant donează 2,5 tone de cremă de mâini cadrelor medicale din spitalele care luptă împotriva COVID-19