Lectură de un minut

08 Mar 2024 - Știri și Noutăți

COS lansează seria de genți Cavatelli: cum arată acestea

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

COS prezintă noua serie de genți din piele Cavatelli - un clasic modern realizat din piele moale cu detalii rafinate, oferind o gamă de dimensiuni potrivite pentru fiecare ocazie.

Sursa foto: COS

Atenția meticuloasă acordată detaliilor în cusături și construcție asigură un finisaj curat, în timp ce volumul și încrețirea asigură o geantă spațioasă elegantă. Șnururile tubulare cu noduri permit pielii fără crom să creeze forme care amintesc de numele seriei, pastele Cavatelli, în procesul de producție manuală.

Concepută pentru a fi purtată aproape de corp sau drapată elegant pe umăr, capsula cuprinde patru modele, de la o formă supradimensionată, la o versiune adaptată special pentru obiecte esențiale, cum ar fi telefoanele și cheile. Fiecare geantă este căptușită cu bumbac organic și completată cu elemente funcționale – modelul supradimensionat are în focus confortul și este ușor de purtat având o curea lată din piele, închidere magnetică ascunsă, buzunare interioare cu și fără fermoar.

Alături de gama extinsă de articole din piele și accesorii atemporale ale brandului, seria Cavatelli este disponibilă în culorile alb luminos, roșu aprins și negru clasic în magazine și online pe cos.com.

Inspirat de cultura contemporană, brandul de modă cu sediul în Londra este cunoscut pentru piesele de garderobă, articolele esențiale și modelele inovatoare care sunt făcute să dureze.

Citeste si:
Fornetti s-a alăturat Munch, aplicația care a salvat aproape 380 de kilograme de mâncare în prima lună de la lansare
Fornetti s-a alăturat Munch, aplicația care a salvat aproape 380 de kilograme de mâncare în prima lună de la lansare

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  COS lansează seria de genți Cavatelli: cum arată acestea